ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
屌你老母 我反女權都覺得你哩句柒撚到on9
唔只鏡粉咁on9 好多人都有咁 唔想睇佢哋咪自己quit social media 一陣 咁咪睇唔到 憑咩唔俾人spread 真相 唔係啲人share 唔喺現場嘅人點知個嚴重性點 有時啲大單嘢發生完第二日想睇翻 就係多得班on9搞到想搵翻都好難
我想講你篇嘢真係好多錯別字
啱 拆開做 所以可以唔出團歌但solo
其實即係同平時操作一樣
分別係solo歌要懶係有鬱結啲咁囉
講下紀念 或者自我救贖 走下去咁
跟住Mirror名義嘅廣告照拍
分別係m記呢種好歡樂嘅的確要避
但賣型格 samsung csl嗰類可以照拍
咁過返兩個月倒啦 都冇事
再唔係保守計十一月世界杯 又可以沖淡

講到底 大眾有班人憎嘅力量再勁
其實都鬥唔過Viu嘅力量
當然Viu都可以要Mirror長休
但其實魯生要如常咁照去馬都係好易
仲有大把西招可以出
8號仔玩財技,玩到班小股東屌晒鬼咁,就知小小超係睇短期,同佢伯爺嗰啲做晒公關,長期賺你仲要你講多謝誠哥嘅唔同
用語音打sorry
啲蠢閪轉頭就課金啦
MIRROR形象討好 你肯定?
得d中女會迷嫁咋
其實現場都係屌viu唔睇住舞台安全,Mirror係會繼續支持的。

life must go on,一句殺晒你寫嗰啲,Maker做返個樣,好重視班仔嘅安全同健康,唔迫佢地不停做嘢,繼續可以生金蛋班fans會繼續追

BTW,想講埋連登屌係無用,因為鏡一開始紅連登已屌,越屌越紅,根本點屌都影響唔到出面班Fans追星
都係 所以唔係同緊鏡粉講
係同班未成為鏡粉既正常人講
仲要追番個進度
原來仲打緊?唔知
講乜撚嘢
明明反鏡多
完全一樣睇法
太睇小pr
下星期就出返黎啦
團要休息好正常

但都可以單飛
只要d Artist ready
唔好
最大得益者咪就係TVB曾志偉
賣手提電話都唔得啦,有mon嫁,個客一咁問條橋仲點sell呀??淨返可以用Mirror個名接嘅就係公益慈善同埋職安相關業務例如保險之類。
馬後炮系列之一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞