ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
樓主都on9
viu 啲pr咁勁
將mirror 營造到受害者好撚慘咁
叫啲fans陪佢哋走出陰霾
唔夠一個月就出返嚟拍廣告啦
除咗so ching,我估collar嘅活動都係會如常,唔會特別去停,最多停一兩個月
其實佢地已經去到搵條命打工,趁住呢單嘢自己出黎組過隊好過啦。講真佢地同班dancers都係企係同一個台表演,咪一樣係受害者,有邊個知幾時會冧野。扯線公仔冇say好撚慘
真係好撚癲,韓國嗰啲直接息影半年一年去traning排練都係平常
咁我寧願死
So ching個度多左啦
抖幾個咪月照出黎 男朋友傷左唔洗開飯咩
對於viu同mirror黎講可以都係
都幾肯定最後wfc
再開演唱會都一樣咁多人
wa 終於見到個正常人
真係慘
咁大個仔第一次體驗咩叫事業有成
人生第一個紅館就咁腰斬
mo仲要係御用dancer
成班肯定陰影極大
唔講mirror明明一齊係台度表演但仲要比人屌有責任先
anal同mo最frd然後仲要比人集中攻擊變冷血動物
其實真係好撚慘
Mirror d廣告應該都係會落左去軒公到多

團可能休息3個月 再岀發
冇可能會唔岀

其他人都應該會繼續做當初set 好既個人行程
係要留意下AL 同edan
佢倆個就可能要休息一陣
然後連登仔講追究責任時,班盲粉、偽人就叫人戒連登

班dancers見到實好欣慰囉,實係好需要大家嘅集氣+don’t spread囉
連燈咁多分析
最後過一排咪又係回復正常
以為自己邊個
大吧冇腦鏡粉繼續撐viu
D fans一樣會繼續貨金
收到風mirror準備出活動拍廣告幫viu搵錢黎賠比人 咩呀mo關人撚事
下個月出黎唱we are one and all 大和解
我覺得係換魯生同花姐
魯生最大粒 花姐作為演唱會監製
岀左事 佢倆個真係最大責任

之後喺韓國請team 人返嚟負責好過
Local 一定唔可以令mirror 再上高D
杜汶澤都請咗垃圾cube既前CEO
而家講緊pr處理手法
造星五早排先係咁話全球招募 而家應該凍過水
以而家大眾對呢件事既反應,佢地無論如何都要息影最少一年半載。

香港人過2個禮拜就唔記得咗啦
花姐係經理人wor
演唱會監製另外請左人做
覺得做得唔好落場幫手又屌埋佢?

魯生應該好大權決定賣幾多日飛
直接影響有冇足夠時間setup 測試 彩排

不過吊天出事我都好懷疑有足夠時間係咪避免到
呢啲人反共,但係未必支持港獨

好似支持六七暴動嘅人其實都係藍絲
不能同意咁多
呢d金蛋自己一手一腳捧出嚟,食家金蛋爛左
仲有全民造星5?想用另一件事黎冚住呢單野個noise?真係唔知佢之後點安排,放長雙眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞