ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
miss: 全班32個同學 你一個人就浪費咗其他同學31分鐘!
真心都唔知有冇一個月
一個月集中操就唔會繼續唔齊
花姐先係鏡嘅靈魂
12個本來就各顧各 又分兩圈
無花姐鏡應該玩唔長 好快單飛
花姐亦算係為公司打江山嘅功臣
如果犧牲佢相信MakerVille都好快收皮
MC個廣告量唔少過AK/Ian/Jer,但佢嘅音樂keep住交到貨同高質有進步
啱啱先見到有人講:

哇,dancer見到真係好欣慰囉

點解唔可以想人好返,同時又追究責任?

有冇人明係咩邏輯?
紅磡對面海?
好難
花姐有責任就一定
但係一定唔會淨係佢責任
所以問題係依家大家the fingers of blame pointing to everyone involved
MIRROR雖然比較無辜但係都走唔甩
我覺得加慎入做第一頁就ok
睇唔睇自己揀

而家咁樣香港人咁善忘又會無左件事
以前我都信好多嘢係應份安全
「正常唔會跌既!」
但屌 而家香港真係同大陸無分別
自己醒少少唔好比啲PR成功
呢隊嘢咁紅我已經覺得唔正常
有無睇作仔個po?
作仔平時假膠出位拉生意
但今次認真起黎
講得好有道理
同你講法一樣
的確應該兩樣都做
同Anson Lo或者姜濤,都仲有一段距離
嘩 支付寶大客喎
612、721、831嗰d片段就唔ptsd?
D人淨係識盲目跟風向,好心用腦思考下先啦
佢哋唔想睇可以唔㩒入去/快手碌過
但唔可以阻止其他人接收資訊囉
viutv pr會做野帶風向架啦
同意
就呢件事其實大家最想做既野
絕對係追究同譴責相關負責人士。
條片如果唔share,
大家點會知道呢件事既發生經過同嚴重性?

我都明白有人會比較敏感,
對呢一類影片可能真係睇完會好唔舒服。
但呢個唔應該係要求大家停止發放既理由。
如果睇完唔舒服,
咁不如呢幾日盡量避開社交媒體,
其實自己可以有得揀。

不過我都同意
最好唔好share GIFs,或者會自動播放既影片。
如果係新聞link或者full video link
其實唔應該構成問題。
香港人咁善忘,下個月已經冇左件事啦

而且由上到下都有問題,有d講法係d專業人士唔係走左就因為疫情轉左行,政府又唔通關海外搞到冇左好多國際ahow, 呢d唔係一時三刻可以搞掂,都唔係主辦單位留意就可以避免
關男女咩事
執柒咗佢啦,草菅人命!Suckerville!
完左紅館個期就出返黎啦
有得抖到三個月都算勁
Viu咁識得算死草,點會比佢公開講說話?
而家就話佢「清醒、識溝通」,過多一陣,佢就突然「需要休養,唔接受公開訪問」架啦

到時最紅嗰幾個咪主力solo發展
mirror就休團直到件事丟淡無人講再算大好機會集中返d資源俾上弦添啦,又可以慳錢唔洗養足12個
Day可唔可以返Lollytalk
果個陪跳咋
因為想只需要用個腦"想"下就得,例如集下氣咁
追究係真係要行動
其實見到有資深d嘅dancer已經講緊要團結追究責任
但係d偽人繼續淨係講集氣,ptsd,唔敢得罪人
見到有人話追究唔必要真心戥dancer慘,到出埋事都無人企佢地嗰邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞