ViuTV今次真係殺左自己兩隻生金蛋既雞

482 回覆
2776 Like 127 Dislike
非常同意你最尾個句
黑心公司收皮啦, 最好賠到破產
至於mirror , 唔係反佢地,不過佢地的確名過於實
估計黎緊少左job
希望佢地呢段時間train下歌舞, 有實力離開viu都仲有得撈
同意
19年夠話唔原諒 而家大把人同佢地拍拖結婚
港豬講個刻就威
鏡粉弱智唔係第一日
樓主擺明係 on9
講真,而家搵見到搵mirror代言既產品都會諗起單野
我係viutv pr嘅話
會將所有問題講到係花姐一手造成
spin到mirror都係苦主一直被迫做緊自己唔願意做嘅事
然後炒咗花姐將所有負面嘢一下掃走
mirror同collar就塑造一個劫後重生打不死嘅堅強形象
再寫兩首團歌講佢哋點樣憑住愛與熱誠加埋互相支持好熱血咁企返起身
然後繼續舞照跳錢照搵
最撚癲話佢地俾咗希望香港人
希望?
影視唔評
出道作為跳唱歌手
歌舞唔擺多d時間揀
一味接廣告鼓勵人消費
再唔係就再衰d
叫乜洲加油
成班扯線廣告從業員
娛樂圈無乜競爭對手下更捧出黎
咁都叫希望?

真正俾過希望香港人
為香港人賣過命嘅細路
一係坐緊一係等緊點判呀
你班掛住娛樂愚到懵撚曬嘅仆街
你話要停一年半載姐
李生唔係咁睇喎
唔搵錢邊有錢練歌
多勞多得啫

https://hk.news.yahoo.com/mirro-r帶挈狂賺-8-億!-viu-t-v與眾同樂分紅-4-千萬-033101623.html

無ViuTv + 李氏集團捧佢地,邊有咁紅。

斷鋼纜,採排多幾多粒鐘都無用。 藝能責任不小。

利申:ViuTv 免費打手
一係棄鏡,一係棄花
ptsd
成班連登仔出咗事就屌撚曬鬼,煩唔撚煩
唔好唔記得,呢幾年係你哋吹到Viutv神咁高,仲有嗰12隻騎呢怪咪又喺你哋吹奏出嚟
而家出咗事!成班就事後孔明日屌夜屌
其實佢地spin得好
而家就係見到mirror都有ptsd
建議即刻解散
如果12個走出嚟話將未來一年賺嘅錢 捐哂比傷者 隻金雞或者仲有得走落去
老實講

對MO 黎講,對比起全身癱瘓,死可能仲舒服d
一件事還一件事
mirror成團到賺錢起碼等左成兩年
要榨乾佢地就唔會等足兩年啦
琴晚陶傑講
而家d老闆對香港前景冇信心
所以做咩都速食
要短時間揸乾揸淨
好似話COLLAR所有活動同廣告代言嘅production都要用返viu班底,唔俾請出面production house

而viu班人根本唔夠專業,所以好多廣告+造型出到嚟勁柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞