PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
0仲未爆 就送7 慢慢玩 太快玩完又要封塵
佢嗰個經營公司系統 說服股東辯論大會都做得好好玩 春日一番性格又好笑 鱷魚頭老襯底 認真做戇鳩事笑鬼死

其實我覺得人中系列啲ARPG個操作好唔順手 lock敵人又怪怪哋 情願佢做回制好過
0 風化島真心好仆街阻人推主線
木村1 半年前好似送過
未玩
除左elden ring仲有咩推介?岩岩做機主
推對馬戰鬼 個人心目中目前最佳PS4 GAME
新個隻浪貓 都唔差 獨立小品解謎
日系RPG 女神異聞錄5 或破曉傳奇都OK
空戰有興趣就Ace Combat 7
同女朋友/老婆玩就IT TAKE TWO 分手/增進感情兩相宜
鍾意下中世紀打鬥 可以試下騎士精神2

如果有人叫你買以下GE 考慮下絕交:
冒險聖歌
戰地2046
呢隻我白金左 其實幾好玩
World of Tanks
免費下載
人中有冇話,順序玩定邊集開始玩起?

未玩過
有冇人有玩destiny 2?係咪冇fd 就好難玩到?

人龍系列入list
新機主想問
係咪我join左ps plus,只要隻game入左list,只要dl左佢就可以以後都免費玩
呢種唔同每月送既game,
落咗架就無得玩
唔係
Depend你會員時間
即係dl左之後,隻game有機會落架?
咁通常佢哋會上幾耐架
呢個真係答你唔到暫時快既有一個月,耐既有半年左右
咁即係買左會員都唔係長期玩到隻game,要佢唔落架同keep每年續會先得
玩左1 先再玩埋2 跟住0 會好大感受
汪達巨像係神作定垃圾?
單機主線, PVP同副本都可以上網同人排
但係最核心,最挑戰性RAID大型副本就無得排, 要自己儲夠人開團
唔玩RAID樂趣都小左1/3
但依家單機主線 同副本 上網同人排會唔會要等好耐先排到?
係,
只得每月free game先無落架呢個問題
極同極2係咪即係1同2
神作
唔係, 佢官方有組隊網站, 無論咩都一定搵到隊友同你玩

但你而家先開始玩既話, 應該會覺得好亂
佢無論系統, 故事都好複雜, 但 game 入面既指引唔算好多,
同埋佢故事已經推進左幾年, 你冇得玩返前面既 story 之餘亦冇任何既劇情回顧,
就好似套劇已經做左5季但你第5季先開始睇咁
對於新手黎講好多野係一定唔會明,
如果你有心玩就要上網睇返好多片

不過如果你唔介意個故事,
純粹想玩佢 D content 打下怪都 ok 既,
D 技能過癮之餘可以研究配搭既地方又多,
同埋始終都係當今最好手感既 FPS (我認為)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞