PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
1440p 試過冇乜問題,不過自己部4K 電視支援1440p 信號但又出唔到1440p HDR 會出雪花,只可以行SDR 另外試過入ps store 黑畫面,然後出error code , 要reload store app, 去自己個game library 時會有BGM bug ,即係正常library BGM 冇左,但換上game icon BGM 例如DMC 5 , 視乎你有邊隻game 係main Manu。暫時知道咁多
因為我用電腦mon打,只支援到1440P,所以好期待
打電話黎話我抽中左PS5
一開始仲以為詐騙電話...

利申 抽左1年
如果冇大問題個人估計10月前後出到
一樣點解唔是 即買即拎 , 要等到24號
介唔介意俾個code試吓 見到人哋話可以用五次
屌終於抽到,一個account抽左成年
終於可以玩Spider-Man
隻人龍7無得繼承傳檔
returnal減價
值唔值得買?
尋日收到Email抽咗咁耐終於中
有冇咩game鋪收八達通消費券

必玩
仲未有得抽8月
想問連登是咪有 PS TG group 架?
其實會比人ban 咩
係咪佢ac share 比好多條友download 之前ps5 送個廿十隻game 先會咁
講明唔俾share PSN account俾朋友
只係人地sony都係隻眼開隻眼閉,你估sony唔知咩
條死乞衣係要搞串個party先安樂
究竟要幾多條友share 先會比sony ban
psn+升級免費玩 ,想收藏就另計啦。
人中之龍幾時入 + list?
想知點check fps 上到幾多
我LG電視有得撳出嚟佢幾多Hz run 緊,開緊vrr 理論上Hz 就已經= fps,所以我見佢係不斷咁郁緊

其他牌子唔知
打靶隻狼終於50% off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞