PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
熄咪就冇事
佢用喇叭出聲然後個mic錄埋?
都有可能個mic問題

搵唔到係喺friend list度冇online?
定係收到邀請但join唔到?
1.佢耳機出哂遊戲同party聲 手制內置個個都好似熄左 我暫時都只覺得呢個可能性最大

2.有on 我收到或者我邀佢以及見到佢玩緊㩒參加遊戲都唔得 唔記得寫咩話無法參加定無效邀請
可能鬼佬興趣不大,依兩個月extra 叫做交到功課,premium /deluxe 仍需努力
好似唔見有? 淨見人中7限時免
coming to
OK 岩岩睇到 8月16日
PS5 版 fall guys 係會咁, send/收 invitation 都係有問題
要o係game入面個 epic acc join team
意思係只要用ps5玩就會係咁? 因為我同佢都係下載PS4 版雖然兩款冇分別
PS PLUS就快到期,而家係咪冇優惠續會員
尋日打打下機部ps5無啦啦綠畫面再自動熄機

之後過咗5分鐘左右先開得翻機

有無人知咩事玩咗成年第一次咁樣
連登啲風真係好慢
SONY比錢阻入XGP單野 A9嗰邊玩左一日先有提
呢班Hater表現唔合格
其實唔係一日
前日已經有
微軟爸爸咁撚有貨點解唔貨金阻返SONY
暫時有文件出左黎嘅係得capcom BH8
1年後唔可以上subscribe
但精明嘅capcom邊可能1年內比呢隻咁搵到錢嘅野上subscribe
sony呢舊錢根本就白比
連登啲風真係好慢
SONY比錢阻入XGP單野 A9嗰邊玩左一日先有提
呢班Hater表現唔合格
微軟爸爸咁撚有貨點解唔貨金阻返SONY

暫時有文件出左黎嘅係得capcom BH8
1年內唔可以上subscribe
但精明嘅capcom邊可能1年內比呢隻咁搵到錢嘅野上subscribe
sony呢舊錢根本就白比

唔知MHW中文化算唔算啦
我記得當初好似話過係Sony主動科水中文化?
所以Xbox得英文版
好似前日已經收到風
咁前日未有中文source呀嘛
都係 我覺得日本廠商唔使擔心 連佢哋都質疑呢種消費模式
咁樣玩三廠真係最大贏家
有信心賣得好嘅 就問sony拎錢
無信心賣得好嘅 就問MS拎錢
我反而想睇吓如果掉轉微軟咁做,遊戲台個風向會點吹
遊戲台:買哂所有主機同電腦
咪可以玩哂lol
窮撚特別多廢話

應該係咁
所以呢場遊戲主機大戰Nintendo真係隔岸觀火 最自在

$350年費真係微軟自己玩飽佢 本身做平台就係為咗拆遊戲廠商30% 宜家變做倒貼 呢盤生意係人都知做唔過 既然佢哋咁鍾意咪玩飽佢囉 SIE最多做埋第三方咋嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞