PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
好仆街... 同人講唔使登記 keep單係得嘅 一來無延90日保 二來問題係流水帶單會化開睇唔到 記住用Adobe Scan影低佢
睇你玩咩啫
我試戰神、ER同Horizon已經覺得去咗另一個世界
未真正開始打機
應該有好唔同嘅感受
我都啱啱買左機,有無外置ssd 推介?想拎隻外置入晒啲PS4 game
我覺得好希臘嗰隻,入得過
得嫁,旋拍瘋人院不嬲都係用1個acc賣俾百鳩幾人
如果真係真係好需要不如買大d ssd,插多條線咁煩做乜

2tb ssd應該乜都夠玩啦,同埋ps5 download係快過ps4, 如果唔係村屋唐樓無5g 8mb真係唔使點儲game
答非所問
我一個ac喺一百部機只要唔同時上線
用返個ac玩買咗嘅game有咩問題

問緊各自用自己ac同時上線玩呀
Zero dawn一周目都夠做
唔會想開new game plus
其實我ps4嗰時都係有幾隻驚爆咗唔玩就刪咗去算
反正save嗰啲都有留底
當然,ps5而家本身都幾百gb ,加隻2tb 應該點都夠啦
我自己都只係加1tb
抽中開新機
搵咗陣setting 搵唔到option轉wall paper?
係好玩, 但d人見到女主就話唔玩乜乜柒柒
咁你咪撚抽, 俾個位人啦
講咁多廢話

笑死
我開頭都好似嗰位巴打咁諗
本身有ps4
自己唔係成日打機,都只係玩大作
又未換靚moon
覺得要ps5嚟把撚咩
到我抽中到
唔係咁諗呀,買咗返嚟試吓水溫先,單純個速度已經屌打咗
利申 唔用pc打機
1440p 60hz 定 120
跪求 PS5 firmware beta 版下載 code
有冇 code 開心 share
PC我而家只係用嚟玩FPS同將來set三芒嘅sim racing
第一我無抽 朋友新機原價讓比我 我部PS4 壞左 又有PS4 Game 想玩 咪買囉
你地有咪講下PS5有咩咁優勢囉 我就純粹當PS4咁用
理性討論下都唔得
咁點解你唔直接換部PS4pro 再戰十年
頭po我就抄ps4個po嘅
我就唔識+唔會咁同人share,而家咁多game課金同dlc,一陣ban鳩左就乜都無晒

同埋我就答左嘅,你唔明姐
一樣永遠唔會同人share 任何account , 齋講ps 我個account ps3 day 1 到而家十幾年,買過幾多DLC, free play redeem ,加上獎杯,cloud save backup , 點會同人share , 一間出問題點處理? 已經唔係錢問題, 心血係幾多錢都買唔到
窮𨶙未換moon
我個舊moon連HDR都無,係咪無得較ray tracing?
HDR同ray tracing冇關
我無果個option開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞