PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
睇吓佢俾唔俾單你
係咪光碟版加多一個手掣再加隻game
不過都要度下仲有冇位擺
而家已經有Sennheiser HD 600 同 sony xm4 兩部耳機
如果要買想搵一部pc 同 ps5都可以用既打機耳機
想問咁多位師兄,玩完elden ring係咪唔會想玩返bloodborne

btw 刺客我買哂成個ps4 系列,係咪有d哂,應該唔洗買哂?淨留一 兩款玩就得
兩隻唔係好多啫
下面個要求H7/H9啱你
好 我去睇下h7 同h9先
唔該哂巴打你
巴打介唔介意pin
係既話4千9又貴左
上次光碟版加1game1手掣都係4千4到
邊間試過horizon bundle +額外手掣4400
BLOODBORNE 個闖關幾難打下 難過ED幾多,路覆雜D,

但好玩,故事都吸引

戰鬥打怪獸都幾HYPER 必試其實,你PS PLUS仲要送的
消費卷係咪可以預購gow
八達通is ok
GOW 北歐篇兩集就完好似趕收工咁
諸神黃昏如果多boss戰
兩集完 完全無問題
好似gow3咁就幾好
老實講gow4係我眼中已經係神作,唯一美中不足只係d boss多重覆。
今集珠玉在前,希望唔好失望
唔係幾想Freya同jratos生死決戰。想知佢點園Tyer,boy=loki條線
上集boss少可以理解
今集睇條預告 畫面 戰鬥系統都冇乜點大改變
如果今集都係得啲巨人boss打就真係要屌
咁戰神系列好似冇乜伏作,不過當年gow4 真係太正,無論畫面,劇情,世界觀都係18年神作。
今作同上次比,應該都幾大壓力
我自己最期待既其實係佢既劇情
好想知壁畫個預言最終會變成點
會唔會發生子弒父既劇情 就好似龜頭殺左自己老豆宙斯一樣
仲有佢老母會唔會先係陰謀家
不過Kratos就算死左,如果吸金需要,下集都可以用劇情照復活返佢。之前又唔係未試過
想問下我只想要部主機,我已經有5.1影院,暫時冇game想玩
想問下選邊個組合冇咁蝕?抵買D?因為耳機同game我都會放返出去

每位只可登記一次,今次抽籤有以下組合畀大家選擇👇🏻
➡️ PS5 主機 Horizon Forbidden West 套裝 + DualSense 無線控制器(午夜黑) 組合 (HK$ 4928)
➡️ PS5 主機 + PULSE 3D 無線耳機組 (午夜黑) 組合 (HK$ 4778)
➡️ PS5 數位版主機 + PULSE 3D 無線耳機組(午夜黑) 組合 (HK$ 3978)
為保護個仔而死
we must be better
第一個係咪有兩隻手掣?
個仔溝咗件黑nigga ,但老豆反對下就殺個自己老豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞