PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
想問下我想買破曉同黎軌加埋603左右,600就可以買預付卡畀到,但佢個3蚊用visa 畀係會單獨扣3蚊定還是係會扣50最低增值入落帳號然後先扣3蚊?
我同你講
唔會睇

我好奇想問下,咁PS5 跟果條條係 HDMI 2.0 定係 2.1?
買完 ps plus 買game 會唔會有優惠 近排有7 8隻game想買 想問要唔要買左會員先 謝謝
我冇記錯係2.1黎
有冇projecter 而家係有hdmi2.1 同vrr
唔該晒
跟機果條夠做
佢其實係hdmi 2.1線嚟,不過冇拎認証
我用佢跟機果條開曬你上面果d
因為上網搵唔到配果條線既相關資料,差D就去左買條新既。
好彩有上黎問下,唔該晒咁多位解答
有時會
例如冇PLUS八折 有PLUS七折
有折嘅話你買嗰時佢會show俾你睇
有冇人知 PS5 firmware 由 beta 版去到 stable 版通常要等幾耐
thanks 正想問就見有人答
你咁撚叻咪自己試,試唔掂咪打去Sony問囉。係度問完人哋就算答得唔啱唔好都唔洗要食你啲閪語氣姐屌你老母
其實share acc已經唔正常
仲要唔同netflix咁有所謂家庭共享
留意980 pro之前ps5 update後有bug上唔到6xxx得5xxx, 要插電腦update條ssd, 唔影響打機但睇下介唔介意
點都係多個cloud save穩陣
淨save落機嘅on board ssd係死多兩錢重想救都救唔到

btw, game save係save係主機ssd到
無人會update,我試過,搶唔到1001
其實中文上巴哈睇,英文就reddit
月經提返
跟機hdmi線係2.1開到晒4k120 earc vrr allm hdr

咪再信黃金買機要買多條$800 hdmi
唔夠長買條2米 hdmi 2.1 都先100有找
你自己睇返啲留言
我只係提議個share game嘅方法
但個個都冇理解過點share
就只係話自己唔撚share
share會有事會俾人ban
自己好有錢唔貪呢啲乜乜乜
邊個閪啲
https://www.playstation.com/zh-hant-hk/support/subscriptions/share-playstation-plus/
在PlayStation主機上分享PlayStation Plus權益

咁呢個咩嚟?
同埋嚴格啲講個acc冇俾到人
只係俾人喺你set咗嗰部機玩到你買啲game

你條link咪答咗即係唔可以share俾friend囉
即係只可以在一台主機上和朋友分享PlayStation Plus
只係唔可以"另一台"
咁買ps plus 啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞