PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
game 係code卡
個價已經爛咗,上一水有巴打賣到$150
耳機好似賣到$600度,冇乜留意
原來係code…明白哂
我上次見個價咁閪,自己開左嚟玩冇咁嬲
呢兩日先啱啱白金,好玩其實
希望大家都抽到
貴過原價仲要搶,當買家係狗咁
抽籤個網好似冇寫到幾錢
係咪因為佢包多個黑色手制同驚所以貴啲?
多$400有多一隻驚+手制俾你啊?
唔好發夢
上次四千四係一手掣+game
今次四千九係雙手掣+game
上面話log on抽機食骨嫌貴既傻鳩係咪未撚抽過機?
log on已經係正價,而且公價...想3980自己去藍店抽啦on99
睇下人地$4600冇骨食炒價去黃金買乍
[url]https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E6%9C%83%E6%96%B0%E8%81%9E/801248/%E6%B6%88%E8%B2%BB%E5%88%B8-18%E6%AD%B2%E9%9D%92%E5%B9%B4%E7%8D%B2-%E8%A3%9C%E7%99%BC-%E7%94%A8%E7%9B%A13000%E5%85%83%E5%8A%A0%E5%8B%95%E7%94%A8%E5%84%B2%E5%82%99%E8%B2%B7%E9%9B%BB%E8%85%A6%E9%85%8D%E4%BB%B6
[/url]
想問下god of war系列
PS5有冇得由第一集開始玩起
想由頭玩一次
定其實PS5冇出個1-3集
唔該
PlayStation®️5資訊公佈:由於市場反應熱烈,我們正積極増加供應並將於8月10日開放新一輪PlayStation Authorized Dealer「網上預購PlayStation®️5抽籤系統」給香港的 PlayStation®️Plus 會員參加,敬請密切留意我們的最新消息。感謝各位玩家的支持。

Form:Hotline Facebook page
大貨
估唔到今個月罪大貨量加碼
為戰神V準備嘛 全年最重頭戲
第 3 集有 PS4 版,
第一二集應該剩係得 PS NOW 先可以玩返
咁唔玩1-2集
3-4集開始玩
故事有冇連結
可以上網睇片就算
第三集照玩
然後上網睇返哂成個故事線先玩第四
想問下各位裝ssd未上螺絲之前係咪會翹起架

我裝果陣冇翹起係咪隊唔夠入?
暫時用落冇問題洗唔洗拆機再隊入d

用980 pro with heatsink
斜斜地插入, 再上螺絲固定
YOUTUBE大把教學片
你可以睇下
依家join plus高級 仲有無得免費玩隻貓game
有的
唉 miss 左琴日 log on 登記
唔會冇得玩喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞