PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
留名睇出post夾xbox game pass就無人屌
反正個財報都唔洗寫實際數未,只要可以推高user數呃股東 對微軟黎講再蝕多啲又有咩所謂
睇返呢到前幾頁
同fd share game都係咁屌
CE-108255-1
垃圾ps5
要入廠整了
玩咗1星期就咁
原來呢個掣真係有用
開ps5 version 既game 先有事
ps4 version 本身冇事
開完ps5 version 連累ps4 version 開唔到
到時風向就會變成吹奏MS良心企業 做慈善
垃圾sony貪得無厭
其他野嘅夾plan?我睇唔到喎
送咗比師傅check
等4-7日
已經有晒畫面
不過sony個game pass 真係要再努力d
明明有好多大ip可以擺落去
最起碼classic個part 擺番多少小好玩d既舊game已經好好多
例如ps2個隻數碼暴龍
日本仔驚好多版權問題
我知 但如果版權拆得掂就可以同xbox game pass 行兩條路線
會吸引力大好多
好想玩返PS3隻Infamous Cole好型棍
其實冇乜必要俾人牽著鼻子走,
game pass 本來就唔 sustainable ,
係 MS 想拎返市佔同埋為 cloud gaming 鋪路而燒大錢搞出黎,
既然 sony 你自己既第一方係出色既, 又肯重點培育自己既 studio 同新 IP,
老老實實做返自己既專長啦學咩人搞 gamepass
你叫老任搞 gamepass 佢彩你都有味啦

當然作為玩家希望佢隻隻 game 都可以好平/免費玩到添
但搞 gamepass 定價貴又冇人 sub,
定價平又回唔到本,
長遠黎講導致開發資金不足仲影響埋第一方作品既質素 ,
最終只會最擅長既都搞死埋 , 唔知為乜
我sony game pass 反而係主要想玩佢d ps1 2舊game多
新game我想玩會直接買 唔會等佢d gamepass出
其實只要將舊tales, metal gear 等上plus 都夠,我而家嘅psp ,ps3 仍然工作緊,就係為左可以隨時開返舊game 玩兩下
我部ps3已經入唔返psn...
佢俾我o係ps4/5度dl返以前買落嘅ps/psp/psv game已經好夠...
要係PSN 網頁去set 個俾舊機器用嘅password ,system 會自動派俾你,然後用派俾你個password 登入ps3 system ,ps vita , psp 樣咁做
我想佢出返psp, ps vita d驚
模擬應該唔難, 無ps3咁難
屌講起夾game
新個隻gow隻收藏同巨人版都係連數位
咁撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞