PS5 機主討論區 (71)繼續大貨到

1001 回覆
7 Like 7 Dislike
有冇人試過玩hdr game好暗
PC 都要3080先叫頂得順真4K 60fps 光追
PS5/XSX 呢D根本唔洗諗,開殘廢版光追俾返60fps算把啦
我嫌大光,要教低光度
比較過spider man 果個,殘廢版我都接受到
我就寧願RT mode 行60fps算

30fps真心俾狗屌
真,我都全程開performance rt玩
我冇話你講嗰啲錯哂 只係覺得有小小錯先指正返
如果你真係share到game俾第二個ac玩
你本身有plus, 第二個ac無plus都可以連機
呢個大把人試過係得
至於斷線會唔會即時彈game
我講咗我冇試過 可能你啱

起碼你都大約知點share
但你睇返最開頭覆我嗰啲留言啦
咩廿個share, 賣百鳩幾人
明顯就係乜都唔識嘅人走埋嚟插兩句
講到明自己唔識share唔會share嘅人
就喺度講到share係鼠竊狗偷咁
我先燥燥地話返佢地

你覺得我講嘢閪隨便你屌
我見到係錯嘅嘢 得閒咪話返邊度有錯
你係覺得我有講錯嘅話 歡迎指正
你講得啱
我少喺討論區留言 輸經驗
唔應該同啲連基本concept都冇嘅人一般見識
講嘢閪咗 對唔住
可以再買
喺store度會有得揀 下載 或者 有個價錢俾你買
幾時有得抽
無話唔俾左右手玩
但人哋寫明唔可以同朋友share你就話同朋友share呀嘛⋯

其實真係冇人介意你點樣share,但你衝出黎⋯
唔係嘈無game玩算好啦,咪我做乜答佢
我就見你問得咁on9, 驚你on99咁上caroiusell俾人呃先咁答你⋯
偷雞shate叫基本concept
你去psn fb屌佢老母做乜唔講啲基本concept出嚟呀嘛

btw, 我搶硬1001,下個post就del左share acc嗰條,c&p埋出黎唔係想俾人串無基本concept
係 你啱
sony只俾同自己分身share
唔可以同朋友share
你第三句係你依幾日講咁多野 最精警嘅一句

唔好再同啲連基本concept都冇嘅人一般見識 即係你
係我問得on9
多謝提醒
係嘅
我連share都唔識衝出嚟俾各位高手笑
係 你鬧得啱
我連VRR係咩都唔知就唔應該亂回應啲電視畫面問題
我唔識share唔應該亂出post的
咁過癮嘅有咩嘈緊
乞衣發爛渣俾人屌完仲好堅持psn account 同fd share 係冇問題
係嘅 你啱
PSN只准左手share俾右手一齊玩
死唔斷氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞