[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
無論點都好所有野都已經係過去、今日開始5個人都要繼續向前走
陪佢地3個一齊走落去嘅staffさん/ガオラーさん、向心力一定會強太過以前、而佢地3個之間嘅bonding亦都會比之前更強太。
芹奈封信最尾寫咗『行ってきます』、希望有日可以同佢地講聲『おかえり』
講真又無證無據 同無圖但可信9up有咩分別
我都唔信咁多年感情會咁易搞到番唔到轉頭
佢地d comment 有d都幾刻薄,yahoo 新聞下面個d更加刻薄
睇見火都黎
我睇到有啲post話manaka同其member嘅磨擦點係manaka唔信其他member main到、因為不嬲都係Serina做開main…咁其他人梗係嬲啦

Anyway可能個團本身已經有好多暗藏問題、例如營運方面問題或者Member之間嘅磨擦、不過呢啲真係要內部人士先知道
畢業已經夠唔開心
太認真睇啲FF comment真係仲更加唔開心
無謂嘥氣嘥時間

我會選擇直接skip晒呢啲comment..

可惜係網上世界講嘢真係唔洗負責任
好多アンチcomment都唔係飯留的、
2ch講野個啲就好多唔係飯

如果係真飯就算有意見都會理性好多
謝巴打福利
『Little Glee Monster Live Tour 2022 Journey』
2022年9月25日(日)WOWOWで放送・配信

『Little Glee Monster Live Tour 2022 Journey ドキュメント(仮)』
2022年10月WOWOWで放送・配信予定

!

尋日幕張Final完左之後2ch個邊黑manaka既好似愈黎愈多。。我本身manaka飯睇完之後都幾唔開心、但佢地講得都有道理
唔係好想提不過有人嬲唔係冇原因、由其是睇/聽番以往嘅訪問嘅時候
芹奈嘅情況係有d無可奈何、但manaka 係點就真係得佢地5個自己知

佢哋留啲post都算理性既。。理解接納Serina嘅狀況冇乜點怪佢

但manaka嘅做法的確令好多人嬲同失望
唔該巴打
等過兩日裝上網再down
啲fans(可能唔係?)好似反轉豬肚 所有矛頭都指向manaka
但一直4人個排都唔覺佢地好有問題或者有人唔開心咁大家掛住芹奈既諗法我估都差不多
一齊畢業就將manaka 畢業既原因同芹奈直接掛勾,中間好似少左啲logic
當然私心想大家底下係心平氣和解決
其實依家冷靜啲咁諗,可能4人個排個陣已經有問題。。只不過當時我地未知

2ch有好多人覺得Manaka同Serina感情太好、所以當佢認為Serina可能未必回歸就覺得再留係到都冇意思。。又可能係因為佢仲細、唔係好識點處理得好啲(之前2ch有人話佢連洗衣機都唔識用)

無論如何、佢的確處理得唔好呢個係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞