[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
YouTube 計view預咗有呢樣嘢會發生

56萬…
平時リトグリ啲MV都冇快有咁多view..
WONDERLAND 得廿幾萬view, 呢位永井結海唔通識用偉大平台?
去到59萬……
仲有幾個一個朝早就彈高3萬,全部都係一樣得view數升
like數同comment 冇咩點郁做得太過明顯
本來頭幾日都好好地13個互片,一見到其有個跑出咗就出橫手
變咗泥漿摔角……

永井view 59萬 like 26xx comment 319 (半夜急升)
藤平view 21萬 like 85xx comment 1186
池田 view 11萬 like 21xx comment 215 (今朝急升)
丸目 view 10萬 like 33xx comment 326 (今朝急升)

尋晚條數(我有mark 低)
藤平 19萬
池澤 10萬 (而家都係10萬)
永井 9.7萬
西 8.8萬 (而家9.1萬)
其實個力架都急升咗由5.4萬去到 8.2萬
而剩番其他人嘅升幅都係keep 住咁上下,冇出現冇喇喇爆上去嘅情況
直接可以宣布Youtube無效

玩到成件事爛晒

雖然呢堆candidate都唔係ideal, 但唔好當ガオラー傻架啦

買view買到咁核突
其實又唔能夠全怪佢。。只怪營運無神神講咩點撃數最多嘅可以無條件通過第三次審查

如果候選人屋企人係有錢有勢力、嘅捧自己上去其實都好合理、情有可原

結論最仆街都係營運
與其用點擊率決定、不如用Like數決定比較公平?
覺得營運有d天真,真心覺得會公平對決
買view個d又有d on9 做到出晒面
即係要迫營運表態

其實個排名頭幾日已經分咗勝負,
13個人到尋日為止、頭個幾位一直冇變過
個個d view數都穩步上升
唔計第1, 上游個d仲慢慢拉開同下游距離
總而言之、無論之後啲View數點變都好。。藤平今次第三Round已經係我心入面贏左

之後就再睇第4Round其他人點發揮、同埋追加募集情況
減番晒d view 數了
9成搵咗youtube check, 再將唔正常個d減番晒佢
https://www.comefes.net/news/818/
10月7 嘅嘅長岡米百俵フェス有online 飛賣,
不過個日係星期五,¥2,500 1日券, 有得之後番睇似乎買得過

又係時候買飛

睇而家個款,出年係咪應該有機會去睇Tour
去就應該去到

有冇tour係另一個問題

個tour幾多人行又係另一個問題
諗起又有d眼濕濕,
雖然可能有機會睇到リトグリ,但已經唔係同樣5個人
晏晝lunch 時loop 咗2次「藤平」條片,
之後又再聽番幾個唔同版本嘅6人同5人ver.
突然間唔知點解又有少少谷住谷住咁
3個人開晒口想快d再唱 A Capella 似乎人選已經有初步定案?
13個人得「西」真係有經驗,「藤平」可能都有機會有?
係教會唱歌可能點都有機會接觸到掛……
其他人似乎係零經驗……
各位巴打如果有機會到時可以一齊睇
呢頭講完,日本即刻講開番免簽

啱啱求其督下「永井」條數都係有d鬼
之前平均都係1日升7k 左右,今日升咗13.8k
下游個d有幾個開始慢落黎
「西」如果keep到,29號有機會過「池澤」頭
「藤平」繼續領放,到29號起碼會去到40萬埋單
今日唔過7萬個d、到埋單個日都唔知過唔過到10萬
年尾如果有event 係咪可以抽定飛
冇研究過,我諗都係開個wowow account 入信用卡card 再free try 掛……

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞