[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
死左圖
6,338人申請
佢哋三個唔係聽晒咁多個呱
username 改咗了……
knm.a0
btw, 真係大好陣好快番出黎嘅味道
係囉

完全係Yui當年嘅味道…又係Sony做嘅好事
又係極速復出

knm.a0

knm = manaka
a0 =
都係個句呢個時間番出黎,真係好大機會比人問候
點解佢地做所有野嘅時間都可以係錯
a=artist ?
0=由零開始重新出發?
如果Monster Audition都未搞掂就復出
真係全家上下被人問候

Sony同watanabe啲膠層個腦裝屎?
佢地已經唔係好似48/46系列咁定咗畢業日期之後有畢業tour /演唱會,人地起碼可以風光地畢業之後個人發展都相對易d同FANS 易d接受,
watanaba 同 sony 真係食咗屎,滾水淥腳咁畢業又滾水淥腳咁搞Monster Audition,唔係所有ガオラー都會買佢地帳
衰d講屍骨都未寒就準備出番黎、做決定個班粉腸都痴L咗線
芹奈都話一早有心理準備可能會發生、而家搞到變咗manaka 硬食晒所以野
*所有野
manaka仲follow緊Little Glee Monster + かれん + MAYU + アサヒ

我諗我應該高興佢仲follow緊

求神拜佛manaka休息多一年半載先復出
唔係就大型炎上事件
我之前已經講左一次、依家講第二次

垃圾營運
manaka番生了

IG連續四個story

似錄緊歌??
如果出歌,時間真係唔太合適

我懷疑如果未病好,可能做緊幕後?
見twitter d人話似係作曲
希望有一日會出現
曲manaka
詞 little glee monster
唱 little glee monster or little glee monster feat. manaka / 芹奈 
以manaka 嘅往績,出親啲post背後肯定會有伏線
係睇下幾時開估….會唔會又係15號
manaka 出ig post
殘左好多 擔心
可能係化妝同自拍得唔好啫……
btw,佢帶咗colour con之前好似唔覺有帶過colour
アサヒ買香究竟有咩用
總覺得リトグリ已經開始變得唔係リトグリ
開始浮現應唔應該退坑嘅諗法
係有呢種感覺嘅
對リトグリ未來發展果種不安仲係有啲揮之不去

6變5變3都冇咁不安
變成3+x反而不安咗

對我嚟講一日かれん+MAYU+アサヒ仲唱緊我都會支持, 或者可能係因為MAYU啦

不過相信せりまな粉就應該退得七七八八
或者等埋 audition 結果係點先決定 ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞