[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下星期就新歌

有冇咁趕丫垃圾營運們
かれん太高企唔到C?
MAYU慣咗同かれん企?
想捧ミカ做新主音?
另外兩個是旦?

我認同咁樣企法都好
我可以手動filter一邊
所以擺明就一早有定案
我哋不嬲唔係賣樣

但直接衝擊觀感真係呢….
預想3個之中中左2個。。
但花音真係過唔到真係有啲可惜
日本個邊嘅飯話揀力架可能係想令個團國際化咁話
藤平一排冇見進步神速、已經感覺佢開始有リトグリ嘅感覺。。其他2個就要再觀望一排

不過走國際線嘅力架係有另一番風味
呢個不能否認,力架唱waves 係好fit
唱方面無庸置疑
純粹要啲時間接受

(佢連Twitter啲相都漂白咗喎…)
花音
閉起雙眼我最掛念誰 (せりまな)

眼睛張開身邊竟是誰(力架)
好似菲爾巴話齋,擺ミカ係中間想育成佢做頭牌都唔出奇
除咗かわいい之外,仲有好多成長空間
btw, ミカ一定有睇youtube comment
Twitter整個🧡出黎,
佢「好きだ。」條片一開始就有人話佢襯🧡
睇片個感覺係 新member 似係11月14表演完先知自己入團

11月23就要唱新歌, 雖然可能6個candidate都練咗+入咗錄音室錄自己果part

但諗起都chur
かれん+MAYU+アサヒ凑女mode

今朝a cappella唱團名少尷, 希望新人慢慢冇咁緊張

自己應承過點都會支持新member
要加油
雖然我會繼續偏心舊人

(睇嚟今年紅白又唔關我哋事了)
我仲ff緊今日會唔會公佈埋紅白有份
不過之前睇人講,應承得29號做CDJ已經打定輸數冇紅白
Racist mode

力架member colour 會唔會係啡色/黑色
希望唔好有人撞藍/紫
我一見到就即刻諗起Splatoon 3

btw 唔知係咩唔好刻意去搵,一陣返唔到轉頭
Splatoon 3 Fyre?
紅白又冇份

NHK

上年啲怒火又返上嚟

(雖然今年預咗)
啡/黑
ミカ好大可能係橙色
係得結海,最好紅色都唔好啦……
而家只希望舊成員身體健康,唔好一陣又唔知咩頭暈身㷫。希望新成員可以啊令佢哋成個氣氛好啲,冇咁容易病。
暫時對新成員都冇咩期待,只希望佢哋做到氣氛融洽,令啲舊member舒舒服服。
如果再有舊member畢業嘅話,應該就再冇動力追落去了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞