[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
東急東橫、2個渋谷方向坐、1個横浜方向坐
竟然被發現
個男嘅,youtube comment 好明顯有個打手係到
其實日本明星成日搭鐵路、成日都俾人影到
今次又ok喎
經過前一期かれん中過招之後,會期待MAYU會唔會post 多d相出黎多過本雜志入面

https://www.instagram.com/p/CjDKOW8h6kC/
MAYU好啲

應該可能有一張會淨係NYLON入面出現

MAYU嘅話又到我去試伏啦
其實有d好奇,究竟營運事前估唔估到「藤平」會拋離後面個d九條街放甩到尾燈都見唔到
同埋點解會將個男放入最後14/13人
明知大部分ガオラー都唔會接受,但係對佢又有期望
原來唔止youtube 屈機連tiktok 都係屈機
藤平越上越有
尤其是YouTube事件之後

放條仔入嚟似係因為佢已經簽咗Sony / Watanabe?
懷疑鋪路之後出道

同埋垃圾營運應該係女發現最後14/13個其實都幾多唔合格, 所以嗱嗱臨緊急招募
[對號入座mode]

果日三個人IG Story問大家有乜問題想問

Reply晒三個人問佢哋嘅身高

今期リトグリStudio - 恋愛お悩み相談 / メンバーの身長 / アカペラメドレー制作裏話

聽完應該唔關我事
未聽,原來有新project 所以冇喇喇係ig 問問題
其實認真其他嘅人把聲都唔差、但只係停留係ok嘅程度。。對比セリマナ出道時嘅驚艶程度差左一大截

藤平跑出嘅原因除左把聲之外、更重要嘅係佢嘅雰囲気同リトグリ夾

不過當然我都期待緊追加募集
我始終都係好驚個男

無聊FF一下
審查員除咗佢地3個外,Sony Music 一定會出高層啦
上次丸山札條youtube 片,渡辺社長好明顯係鏡頭後面監場
今次9成9會親身落場,本間會唔會有份呢仲有幫佢地歌做arrangement 嘅吉田圭介,
另外再加2個隱藏大怪獸
*丸山礼
去日本嘅話點樣知邊間Tower Record係有應援?成日見到Twitter有人去朝聖 / Tower自己出post推..

定係冇新碟通常都冇..?
呢間
タワーレコード イオンレイクタウン店
https://tower.jp/store/kanto/AeonLaketown
如果去點都會搵日係目黒一日遊
係餃子の福包 中目黒店 食野
唔該巴打

但.. 都幾遠吓…
呢個係咩名堂
唔係好記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞