[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
餃子の福包 中目黒店 係watanabe 目黒個育成所?office ? 唔記得係附近定樓下,佢地6個當年成日去個到食野
去埋「明日へ」、「足跡」打卡位同Starbucks Reserve Roastery 真係可以去hea足成日
唔該巴打 又真係過左期先睇到

註冊account 原來要電話認証

近排自己好忙 睇少左好多,Journey final 上次睇完配信都冇睇返。
我以為自己睇返呢場心場會平淡啲,接受到呢個係一個完結。但結果去到medley 就頂唔順 最後君といれば真係太個么心么肺
聽朝the times 就開估,不過13個應該已經知道結果
除咗藤平之外最好搵多2個相對夾嘅留底,再睇下追加audition 結果係點 (男同力架一定要輸)
btw, 好有興趣知sony 同 watanabe 點處理藤平
過咗29號都keep 住升去到40萬,睇落已經儲咗一班fans 同有一定人氣,由其是有一堆古參ガオラー
前後睇咗3次都係一樣,總係有d位會中招
可能隔耐d再睇會好d, 個medley 真係由頭一次回顧歷史咁,
美中不足係cut走咗麻珠,不過可能係唔同公司關係所以冇得唔cut.

每次回憶其實都好巧妙cut 走麻珠 連聲都好多cut 左,剪接師都幾厲害
Your name 好有魔性 編曲好迷幻,但好吸引。
以我所知就應該有類似既歌,畢竟佢地好多曲風都係玩一兩首。
動漫曲可以試下 透明な世界,編曲有性格可以試下 move on,睇下啱唔啱口味
本身想打 *應該冇* 但打錯
希望你啱用
巧妙地cut走麻珠, 就出現咗アサヒ成日出現唔到響一班人合唱回憶嘅狀況

Journey 個medley成日忍唔住想睇, 但一睇就感觸. 望住MAYU果滴眼淚, 同埋アサヒ喊住都要笑個樣

只係希望唔會有一日連芹奈同manaka都要剪走
除咗 透明な世界 同move on

巴打可以試埋SPIN 或者 Waves

透明な世界 係我其中一首最愛
最近沉迷classic 同恋を焦らず
Classic值得再紅啲
得一個石原里美嘅15秒廣告唔夠
個男終於玩完剩番個力架

藤平美香
永井結海
他力千佳
丸目雅
山下花音
カマラ
只要佢2個繼續留係sony 同 watanabe,應該唔會被剪
感覺上當年麻珠係講唔惦數,所以冇喇喇停止活動等合約完走人
睇manaka呢排d動靜就唔似麻珠個情況
以佢以往行為,分分鐘係到自己拍緊新歌MV

其實reunion 都唔錯,佢個種虛無同無重力嘅感覺不過未必個個啱呢個style
追加募集……完……
上年聖誕live 中間段acapella
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞