[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
玩咗6日終於儲齊第一本成4百個印花

終於都到咗呢個時候……
16號the times 新member發表+ studio live
btw, 藤平今日個幾秒嘅片,竟然唔係「好きだ。」
係唔知係邊round 唱嘅「I WANN’NA BE LIKE YOU」
突然之間好似… 好大改變咁

明明選咗幾個月
但新member真係出現好似感覺怪怪

仲要極速有studio live
之前個最終審查live直接skip?
照咁睇年尾d live 紛紛鐘都係全部都有新member 份
但係真係會有好大壓力,幾個月前仲係普通高中生
突然間有咁大轉變
14嘅
14嘅
14號,連續打錯2次
所以之前先講,14號可能只係做場好睇嘅畢業show
幾多人同邊個應該係之前training個段時間確定咗
要同新手用1日時間夾首歌做live, 真係未必夠時間
冇錯
仲要即刻studio live

同埋本來10月30就搞個show, 新member應該十月中尾都confirm咗啦
希望16號開出黎結果係正正常常個2-3個,
唔好走黎整個 “驚” 喜
生配信👏🏻👏🏻👏🏻
新member 資訊我自己就一路冇跟得好貼

但見到新片,6個候補練習令我諗返起第一代little glee都係咁樣一路走來,一陣邊個唔入選都幾殘忍。令我有一個念頭不如呢6個自己組新既第二代little glee 算數 Karen Asahi Mayu 就順便退落嚟。

但始終都都唔係咁現實,舊member 始終係作為鍾意作地既原因,始終冇可能捨棄 只希望新member 會帶黎新既chemistry ,重點老粉既熱情
不過其實好老實....我依家接受到既除左藤原之外就只有永井、山下二個人
如果其他人入選既話我可能會唔識點樣面對
唔知點解越來越越覺得3+3 機會最大
只要冇力架份+藤平有份我就ok
youtube comment 好多係想個3個
理論上正常點都係嘅……只要唔爆冷
打錯字唔係藤原係藤平先啱😂

我覺得其實最好只有藤平一個入。。不過如果真係要搞3+3嘅話藤平+永井&山下係最好選擇、勉強可以接受

另外個3個入我真係唔知點面對😢😢😢
#リトグリ_8周年

跟住11月尾場味の素應該係3+n ?
過埋聽日場audition live, 就真係一個時代嘅完結.
16號係另一個時代嘅開始
希望新member 頂得住唔好又整多次呢壇野
等twitter report……
audition 中地震……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞