[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有ガオラー講 manaka 半夜ig 出咗story今朝delete咗……

睇一次Journey就感觸一次
同感

wowow 條片好明顯執過、加番 opening / ending / documentary 就出得碟

呢次希望佢係分開出隻blu-ray

Journey尾場咁重要嘅演唱會入落single / album感覺有啲怪…
WOWOW
謝巴打
youtube d view 個個都晒,熱情已過
係頭2個都仲叫keep 到一定數量
*跌晒
一唱Jupiter即刻現真身…

話時話
藤平美香18歲但整咗個師奶頭以為佢25以上
師奶頭有人幫手執下應該會好好多

睇ガオラー反應同接受情度、佢應該有1隻脚入咗group、入唔到就變千古奇案

動漫聲都係番去做聲優同唱動漫歌啦
都係個句男同力架快d彈開
就算係藤平都係猛猛緊合格線個隻、其他就。。

其實我仲寄望緊追加募集會唔會天降奇才
確實せりまな佢2個level 真係太高,
變咗條線都高好多
btw, 發覺麻珠比起佢地進步幅度好似細好多咁
因為幾年空白期問題定係我嘅錯覺
兩個怪獸之王令到大家條線響天花板
我同意得藤平叫做掂到合格線…

麻珠係丫
我聽完佢隻album都冇乜太大驚喜, 有種普通一個歌手嘅感覺
始終離開大公司然後空窗期係有影響嘅

響團入面大家進步時好難唔一齊進(e.g. アサヒ)

不過命運呢啲嘢好難講, 至少麻珠叫做揀咗自己想行嘅路
https://youtu.be/Z_dIps53xaM

YouTube突然彈咗出嚟嘅歷史文物
手多
manaka 欣賞嘅歌,真係唔係隻隻歌人人都識欣賞

今日比影到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞