[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
今朝望下個月曆、29號原來係星期六話咁快又一年
上年仲係5個開開心心開live、今年就得番3個
唉……
新member 又冇晒聲氣,係都要等星期二 the times 先有d新消息知下

月曆十月張相係5個人合照
聽日又有
30號最終審查,6個人live
希望會有youtube 直播,今日應該會有詳情
the times 14 先啱
到呢一刻都仲好似發咗場夢咁
10月30號就會有新member…
懷疑尋日果集剪唔切所以今日播長啲

雖然係唱得少少但真係唔想要力架
同埋自YouTube事件之後對永井都冇好感覺得佢個樣好似成日都西西哋
他力又係冇乜觀眾緣feel
加2個繼續維持5人體制應該最好,所有野都唔駛大改大執
覺得以藤平而家嘅人氣同ガオラー接受情度,正常只要最終審查冇咩大差錯應該都穩入,仲可以幫手谷一谷差唔多成年都低迷嘅狀態、剩番個位唔係力架就得
其他大熱應該都係永井、丸目、山下
剩低個4個其實好有潛力再組個新group
原來係 Fan Club 抽飛,咁……即係未必有live ?
FC入場表示其實係想睇かれん+MAYU+アサヒ
話說我見到條友、14人佢睇中個d都全部過唔到第3次審查
今次最尾審查被佢睇中個d、真係替佢地擔心
原來係錄完muse note

今日 twitter / ig / youtube 會開邊樣
睇完youtube條片
不如你地6個自己組一團出道算啦…
睇完之後、我覺得呢班人入面藤平過關嘅機會率已經起過9成

甚至乎當佢係正式新member都冇問題
巴打咁老定?
雖然都想佢入到,但係都驚隨時抄車
因為呢班人入面得佢一個叫做ok😂

客觀啲你睇下藤平條片個View已經拋離其他人到車尾燈都睇唔到、而且營運依家成日有意無意將佢放係中間

我真係諗唔到有咩理由呢班人入面藤平會輸
同意藤平如無意外應該直入

但講開放中間…力架都中間咗
望番YouTube d views, 力架同他力都未過100k
Touchwood比佢哋入到ガオラー接受程度究竟有幾高

如果係補番2個
藤平 + 丸目/山下似樣少少?

(YouTube事件仲係令我搞唔掂永井)
件事又冇好影響到我、因為佢都有可能係比人害

如果講實力我可能會Buy藤平 + 山下/永井
不過其實可能更加Buy藤平一個入。。
垃圾營運同NYLON一鳩樣

一定會比驚喜大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞