[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
尤其係由佢地出道無幾耐追到佢地依家嘅小弟。。同女朋友開始之前一齊睇佢地Live到真係一齊左、甚至可以話係因為有佢地我先同女朋友一齊到、中間嘅無數回憶

就係因為垃圾營運搞到佢地咁、仲要Manaka不辭而別。。真係好無奈
明白巴打嘅心情,其實就算睇過manaka fan club 條片其實心中都係有一堆問號,尤其是睇番之前講過嘅野
不過點都好都已成事實
芹奈同manaka 係冇人可以取代到,但係新member 加入咗之後會變成點呢?好與壞都好,呢樣野有d期待

btw, twitter 個 食彩xxxx 繼續成個怨婦咁都唔知除咗manaka外,其餘d 人得罪咗佢d咩
再無奈都好 真係已成事實
冇fans 覺得seri mana 係任何人可以取代,但真係唯有move on
但又真係唔可以話manaka 無責任,無頭無尾又唔交代清楚

Btw 巴打幾幸福
只能講一切都係回憶.. 無奈但係事實已經返唔到轉頭

せりまな飯真係灰到世界盡頭..

經歷過一次Yui嘅小弟, 到呢一刻都係做唔到Flower Flower 飯… 雖然有買album支持吓

最後我同十七度巴打一樣想講句 「巴打你好幸福」

要同女朋友開開心心!! 珍惜リトグリ帶俾你嘅緣份就係多謝6個人/5個人リトグリ最好嘅禮物!
感激大家、仲有リトグリ

回想當初佢為左氹我開心偷偷地買左限定Live嘅門票比我、拍拖記念日係千葉坐住鐵路一邊聽”夏にばって歌え”一邊睇日落、係Aqua park一邊聽住”Close to you”一邊睇海豚表演

所以雖然冇左セリマナ、但我都希望其他3個人同埋リトグリ 會有好嘅發展
見到Twitter講個男仔係sony music 嘅練習生,
tbs 特登剪佢出黎,高度懷疑sony背後有目的
分分鐘過幾年就會見佢solo 出道
真係估佢唔到
不過…..冇咗最愛burger 嘅 manaka…..

https://www.mcdonalds.co.jp/campaign/tsukimi/tsukimi-ar/
manaka 每年必食

Btw 近排多左好多曝光
竟然連麥記廣告都撈埋

頂, 點解就係呢段時間去唔撚到日本
有2張相係透明底
遲D會唔會有唔同wallpaper 出現

勁無聊......

個月亮要唔要都無所謂
9月啦!
#MAYU誕生祭2022

Cover 咗 絢香首『三日月』
好想聽呀

https://twitter.com/ka__lgm/status/1565162821754597377
又係芹奈阿哥ig
個細路女唔通就係芹奈

UTAGE 、MAYU 狀態又好咗喎
MAYU上埋Twitter熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞