[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
藤平又越拉越遠
証明佢真係受好多ガオラー接受,睇youtube comment 仲吸引到番一d已經放棄咗嘅ガオラー番黎,事前真係冇諗過會爆個咁嘅人出黎
今次6條片估唔到力架view數會多過山下
其實佢唱功只係ok幾好既程度、但係勝在雰囲気夠夾。

セリマナ同年紀唱功已經抱離成條街
堀優衣同年紀已經係神
純粹係覺得一開始audition 一有堆ガオラー接受唔到
係突然間有個人標出黎竟然會係令到人接受咁啫
就算幾好唱功都好,要ガオラー接受難度可能仲高,由其是一堆古參
同年紀セリマナ已經接受左幾年專業聲樂訓練點可以直接同素人比
所以我只係陳述緊同年紀既セリマナ唱功抱離其他人呢個客觀事實姐😂😂

其他人有冇接受聲樂訓練其實唔係我Care範圍之內
今日the times 係藤平+丸目2個嘅個人特輯
かれん去左睇髭男tour
仲要3個一齊去睇,真開心
YouTube page 張相終於都換咗了

真係全面斬纜
藤原聰可唔可以考慮下作首比佢地
ミューズノート 下星期 live
尋晚個集係重播上次live, 幕張之前個集
話咁快就去到audition最後階段
下個星期live 應該出咗結果啦,會唔會連埋新member 一齊做live
其實覺得經過差唔多成個月traning 同佢地3個相處咗一段時間
夾唔夾同有冇潛質/潛力應該已經清楚晒
新member 會有幾多個, 同邊幾個可能已經有咗定案
30號可能係當一個畢業show, 整番個ending.
重播 = 開場仲有芹奈同manaka把聲

好掛住佢哋
アサヒ中武肺
前日3個一齊睇演唱會,尋日又一齊係北海道出show
かれん同MAYU 會唔會都傳染埋
MAYU有金身
#リトグリ_8周年

出碟呀
頭場+尾場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞