[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (3) 新開始 + 芹奈 / manaka身體健康

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
連制作都招募新人
profile 冇咗佢2個了
張約應該未完
4個月搞掂哂 趕撚到
manaka IG 冇咗LittleGleeMonster啦….
應該係一齊12點正改?
細過25歲先可以參加
我真係有d手痕
Created On 2022/07/05
咁就可以假設到係最少係幾耐之前開始……

做緊野嘅巴打可能都會都知,
一間公司move 一個project 由9吹去到R到錢、真係開波要幾耐時間、仲要係2間咁大嘅藝人公司同唱片公司
即係佢地3個可能個tour 未開始呢件事已經開始緊……
如果係咁佢地要忍足成個Tour 真係好辛苦……
答返巴打尋日問中野單野

睇返2ch原來係話1月個陣中野有2場show臨時中止左係因為manaka嘅意思、其他3人原本想照去、但因為manaka一個人嘅獨段所以都令2場show中止左。。原因好似係manaka唔想冇左Serina都照出show

好似從個陣開始manaka就同其他3個人開始有裂痕、尤其係同Asahi。。
FC Serina嘅video message

有冇多啲前後?
中野個場本身係咩show? 幾時一月?2022一月manaka好似已經病緊?
BNW Tour Party 2022,冇記錯係1月5同6 尾場本來有配信
manaka 係出完”味之素”個show 之後,跟住music fair 係大阪現場做show 加錄影個時話身體不息開始就冇再出見過,個時大概係2月中左右
咁如果係真既話只可以話manaka 太愛芹奈,但忽略大局同其他member 咁一意孤行結局都出事
如果照去都只係大局為重,其他member 都係唔想令fans 失望。
但最重要都係病左,上面呢件事都唔算好大件事,如果唔係病左休息,都唔會因為咁小事離開
我見到有另一個comment 講,芹奈係manaka 嘅堡壘(後面仲有講咩已經唔記得)
所以可能芹奈嘅問題對manaka 有好大影響
芹奈同manaka不嬲感情都好好

但講到如果係因為中野一件事就搞成咁又真係誇張咗啲..

不過始終現實歸現實..已經發生咗嘅嘢無謂再考究誰對誰錯
起身諗返起尋日個live

仲係接受唔到原來五人嘅リトグリ已經成為歷史
就算當個畢業決定+project 5-6月先拍板, 佢哋3個真係忍咗成個tour…雖然好多中間嘅訪問佢哋都係話希望5個人繼續落去

唉, 條time line真係佢哋同公司先知…

呢一個月佢哋應該喊乾晒啲眼淚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞