多倫多生活討論區6

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
英國gp仲衰,見有人講加拿大好又可以用中文,食香港野已經直接當你藍絲。
點呀?
去咗英國唔可以講中文同食香港野㗎?
貢獻。
想問點解我嚟到呢度打電話
接電話嗰個會睇到我叫咩名
我係用iPhone
有冇得熄咗佢
不要再說了
正名叫cooking torch?
上番電話公司個網set走佢
d quota唔用會累積,可以等加人工到下個bracket先供都唔遲
我酒店業做緊chain都係得10日
施傅
A. 可以每次 call 前 disable outgoing caller ID
1. 電話號碼前加特別 prefix, 例如 打去 416 222 3333, 你就輸入
#31#4162223333 (Rogers / Fido )
2. 手機setting 整 , iphone, android 唔同做法

但人地見唔到你電話號碼同名, 好多人見呢dcall係唔聼。

B. 可以叫手機台 更改 caller ID (只改你個名) 或永遠disable caller ID ... 但不一定肯, 改名改成點 depends on 電話公司職員心情,例如我改咗做 "Private“。 永遠 disable 通常要有極強理由
kitchen torch , cooking torch
我真係都係廢老開心果黎
真人,打錯屌
超市真係有喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞