“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
用緊無印 大風量
低/中風 靜撚到以為冇開
成日唔記得熄

缺點 SET好角度後唔會自己轉
BUDGET許可的話 建議你訂造 上下可加燈條 唔會後悔
其實熱水爐set到35度都覺得熱唔係好事嚟
代表最低用氣量壓得唔夠低 實際出水水溫比設定高
邊到有? 大概貴幾多?
岩岩睇翻網修佬張單 我果個現場整係4800
想請教下係咪叫煤氣公司上黎SET翻就可以 謝謝
自己衡量再決定,佢部窗分優點係可以加錢裝wifi controller
可埋有nanoe , 我試過係真係有效
如果唔係要求極高,其實開1,2格風都唔太嘈
你個爐喺煤氣公司買?
如果唔係煤氣公司代理,你應該要搵返樱花個代理商搞。
佢冇得自己轉角度真係落後左30年⋯
兩匹用喺 350呎唔夠力係正常
Imported appliance 買左siemens蒸焗爐同埋miele 洗衣機
焗爐已經到左比利是倉 但洗碗機未有消息 我年尾先裝修 希望可以比到巴打少少lead time information
蒸焗爐我自己買panasonic粗用都用咗2年
蒸嘢 氣炸 焗甜品曲奇馬卡龍 都係同一個爐搞掂
內籠係要勤啲清潔 唔係就好易有積
唯一投訴係冇得好似傳統焗爐咁分開較上下火
屋企細 冇得又買蒸爐又買焗爐 蒸焗爐真係方便嘅
Thx
IA有賣洗衣機?
腦殘打錯
洗碗機
抽油煙機邊間買?
我覺得嘈又唔係好大問題 最緊要抽得
IA而家居然有Miele賣?早兩年冇
有冇人有用Duux無線座地二合一風扇,有冇評價有咩風扇好買
你個電磁爐有無7000幾火先?
得3000幾火兩頭果啲咁緊係把鬼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞