“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
收到
點解唔係24公升?
邊到先有開利既抽濕機賣?
去豐澤百老匯都唔覺有
大鋪好似得張毛記有
但唔平,而且依家街鋪都未必有貨
我買bbe嗰次都正正常常,問完價佢有我whatsap都冇係咁sell
上年係amazon 買左canada down
仆你個街原來可以咁輕
但我唔識副被 熱到我成日出汗醒
被有咩牌子推薦阿?
canada down
最於有good news, 收到再滙報!

Good news! Your Siemens oven CP465AGB0 is now in stock!
It will get delivered by the end of this week to our warehouse, where we'll prepare it for shipping to you ASAP.
I will email you the tracking information and ETA as soon as your cooktop is packaged and ready to be shipped next week. :-)
hansgrohe有冇model推介 企缸同浴缸各要一個
寫漏咗 水龍頭同花灑 各要兩個至啱
Rainfinity 一步到位
建議睇下自己用咩爐 Support幾多L先揀
比你買左最靚series但唔夠力support一樣係廢
>16L 初哥唔識求巴打指點
有冇用錯符號? 大過16L都得?
用咩熱水爐?
有冇巴打有買衣物護理機
大家點睇
睇跟單條友有冇盡責
間間都有機會遲貨期
我今年bbe買左
3冷氣
1浴室寶
1抽油
1電爐
1雪櫃
全部指定同一sales跟單 冇一件遲送貨 我仲指定日子home office收貨
Build in pro就試過有一次冇貨扮有貨
等左個幾月
想問下大家會唔會因為雪櫃外型簡日立?佢新款收走埋啲膠邊真係幾靚仔

優點有真空格
缺點 凍櫃格相通?

3凌個款真係唔太開胃
但好處係凍櫃格獨立?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞