“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
講緊窗出面呀

定係出去買返 Elleci / Franke 嗰 d 石盤算。。?
LG 既a9 tower 算唔算高質?
等了又等,訂台微蒸焗爐咁難
六月頭訂到十月,足四個月,都話未有ETA,叫做有覆email,又話可cancel
唔係訂左咁耐,同埋淘寶都要九仟大陸做(等到雙十一可能平d),而家IA貴1600 歐洲做,都唔鬼想等。
各位師兄有冇等到要半年的經驗?

以下是importappliance 電郵回覆
We understand. It's not a problem at all to cancel your order and receive a full refund.

Please do note if we cancel the order and you would change your mind, we'll have to reorder and have to start at the end of the queue again. So I would advise you to first check if you can source this model or something else you like locally and double-check they have actual floor stock, if not they will also have to join the queue you're already in waiting with us.
你訂左邊隻呀? 我都訂左Bosch有啲擔心
我部西門子微波蒸焗等咗八個月先到
我訂咗Siemens西門子 微波蒸爐 CP465AGB0 黑色
您訂邊款同等了幾耐? 我六月買個時佢地個網已冇BOSCH的微蒸焗賣,得款Bosch 微波蒸爐 COA565GS0 不鏽鋼
應該同您同一款,最多唔同色,CP465 / CP565
請問您幾時訂?
保險諗法,我信用卡一筆過💳簽IA的,如果佢地最尾交唔到貨又摺埋,我都唔想咁樣,信用卡有冇保障?能不能夠賠返成筆錢?
緊係冇
用信用卡=你同銀行借錢去買野,遲啲還番筆錢比銀行
銀行已經比晒錢間舖頭
除非苦主太多又上報又遊行,銀行可能做好心唔洗你還
想請問如果係德馬訂SINK盤 係咪都係揀直運? 見直運運費要成幾百歐都好貴下??

有冇巴打可以分享下點買最平
意馬訂 總數平過香港就算平
唔該巴打 即刻睇睇先
巴打 睇完都唔係平好多 計返好似平幾百左右
係因為呢2年運費貴左好多 意馬要480歐運費 定係要等特價先會平過香港
用緊,好好用
唔該巴打
你盤好大? 上年買400U/500U運費120/150歐咋喎
抽濕機
三菱 e100 同e130都有貨
差二百幾,係唔係正常都買e130果部?

定買番lg 28L 會好D(仲要平多5舊)
三菱個model好鬼舊咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞