“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
兩路,花灑/淋浴同浴缸頭
呢排德馬未有大折扣
之前都係揀TOTO定Hansgrohe
師父話
TOTO(日水)係日本標準既入牆出冷熱水位雙隔160mm以上
Hansgrohe係香港&英國歐洲標準既150mm
如果揀左TOTO(日水)以後要換只能揀日式
Hansgrohe既可以150mm就OK
當然TOTO行貨都係150mm啦
用隻曲腳就搞掂啦 差果10mm邊有可能裝唔到
你師傅唔係做開水喉唔識先咁講
佢係做開水電既

唔靚

你可以睇下啲圖加左腳
柒到屌出聲
Btw 因為係全爆
可以用牆裡面就
就左返以後160
咁立即覺得買返hansgrohe冇錯
有冇人解答
其實同牌子冇關
日本標準同歐洲標準分別姐
你美馬買hansgrohe一樣要另外加個配件先駁到
所以我德馬
水龍頭扭到個沙隔出黎就裝到咖啦唔係咩
你睇下說明書你買果個款有冇得扭個沙隔出黎 有就裝到咖啦
如果有就唔洗專燈買佢果個連龍頭嘅set
ap2係2分喉,
唔知grohe本身係2定3分,有冇跟3轉2,如果冇跟要去旺角買3分轉2分快接頭
值唔值先, 最緊要冇味同唔大聲
諗緊electrolux efc926bar?
有budget 可以買electrolux
聽班市奶講真係好好吸

自己黎緊裝修應該會用斜面 更加好吸 同埋free返上面空間儲物
斜面有冇咩推介
Sorry 應該係無budget 先買 electrolux
斜面啲人話富士皇都好好吸 但樣就見人見智
之後electrolux , bosch , siemen 既斜面都幾型
但鬼佬機 好鬼大部 唔預你整廚櫃
睇下你廚房幾大
3合一個個 個filter 放櫃底既.
Electrolux 有d 貨 係波蘭 定烏克蘭出
有budget 都買唔到
想買佢個頂置洗衣機.
有冇圖睇下
說明書應該有寫要求要幾多
唔係 起泡器都有分唔同類型既牙
只有螺紋果款牙先用到你講果啲
H/G記果啲大多數係冇螺紋, 靠卡扣位固定, 呢種用唔到枱面式
咩雪櫃要咁多散熱
你唔跟佢要求做佢有權唔保養你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞