“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
我都係上淘佬買左4張卡
Ching , Electrolux combo 邊度買平呀
你比較緊新款大陸機同舊款歐洲機?
個陣好似喺BBE買,不過唔知而家仲有無combo優惠
我諗住個鎖都直接淘
平香港一半。。。
我都諗住買grohe blue minta 然後返黎換3m 濾水
唔知上面巴打而家解決到未
本身二合一龍頭仲要買分水制咩?
出水二合一姐 入水都唔係
睇片見到一樣有條獨立濾水管入水
佢上網睇片都已經有個分水另外駁濾水器
都要再買? 唔係好明
抽油煙EFC926BAR
吸得勁唔勁同有幾嘈?
咁如果裝緊修就上淘寶買都得

如果舊門裝,除非有師傅同你熟,一般都唔同你裝
買架生自己裝==搵自己笨
裝緊呀 另外自己屋企人都可以裝
咁咪用佢個分水器 有就得啦
我未買過唔知佢本身有冇配埋
吸得勁 易清潔 有幾嘈就好難形容 建議去門市試機 不過抽油煙機嘈都係煮食先嘈 問題不大
請問有冇頂揭式洗衣機推介?老人家要用
https://item.rakuten.co.jp/maido-diy/km6081ec/?s-id=step0_pc_itemname
我見呢隻MIJ 有埋花灑頭諗緊佢定minta 好
你呢個好似有埋伸縮頭?
但小心日本制式同香港唔同 又要煩一輪買配件轉接
日本仔呢隻都係可以伸縮呀
見佢d 喉係4分
部機裝完正常運作 之後既事點會關裝果個事
有良心既師傅都會開工前幫你包下既
同埋要睇啲電器係邊個買 判頭代買又係佢安排安裝就理應係佢責任
如果你自己買自己搵人裝就應該你責任
最後要睇埋合約一開始有冇寫電器保護 冇既話唔洗諗實追唔番
應該係個客約時間責任黎
請問有無吸塵拖地機推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞