“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
安裝果度有冇咩難搞嘅位?
可按窗戶大小自行剪裁長度。由於以高壓紡織物製造,無破口,所以不用摺邊或縫口
https://www.ikea.com.hk/zh/products/curtains-and-blinds/curtains/bengta-art-50512994

有無人用過ikea窗簾 自己剪既意思係鉸剪都得?
用緊ikea隻電動窗簾,我都係自己剪,自己改短,完全冇問題。
但唔知同你呢隻係唔係同一布料。

請問呢兩部點睇揀好,屋企人話草津個樣太舊
唔知點揀好,大家都mij
推得草津通常都係有番咁上下年紀
30靚咁多
德馬hansgrohe 唔係sold by amazon 會唔會有伏
有冇巴打試過係呢間買

要比多百幾歐運
以前煤氣爐撻火用電池都夠
kohler有部玻璃面

大家覺得佢啲野有無伏 同我自己德馬買差唔多價
德馬差唔多價一定德馬喇
佢講德國做 可以任驗
怕德馬買到 prc
不過Focus 唔係不嬲都mig架咩
想問關於大眼雞洗衣乾衣機
新屋擺機個位因為深度最盡只得52cm深,加上屋外無位晾衫,局住要有埋乾衣,好多機又唔岩擺,暫時只睇岩三部夠位擺
1)西門子 iQ300 WD14S460HK $5,400
2) LG FV9A90W2 $5,550
3) LG F-C12085V2W $5,000

大家俾啲意見揀邊部好,我budget 6k内
我都諗買2定3, 好似差唔多, 只係8.5kg>9kg
有部3無乾衣版, 用落幾好
想問下LG雪櫃同洗衣機邊到買好
我睇介紹2係岩岩出既新款,多0.5kg, 其他好似一樣,不過諗住有新買新,應該總有啲野係改良咗掛
咁岩都睇緊2同3
3既話有隻黑色版本V2B 不過都係打算買新款
check 清楚上莊條 MCB,
正常打火位 FSU 分分鐘得 6A

同埋沖涼用即熱式電熱水爐正常係三相電
新屋原裝冇的話可以唔駛諗
草津好似可以自己拆洗
30我自己拆洗洗到on99
唔係講緊洗網 講緊洗個扇葉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞