“真”高質電器傢俱討論(24)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
巴打, 有冇訂造傢俬店推介?
想做衣櫃(3.15 m 高), 同玻璃飾物櫃
有的,但有時限
以下是hsbc 條款,120日
一旦您發現問題交易,請盡快與我們聯絡。您須在結單日期後的60天內提出爭議(除非商家已倒閉),以便我們有足夠時間處理您的爭議請求。

https://www.hsbc.com.hk/content/dam/hsbc/hk/docs/credit-cards/transaction-dispute-form.pdf
我八月先至訂 CSG656RB7 ,佢email就話三個禮拜會有貨到佢比利時貨倉。 不過就到而家都冇消息
而家唔知點解運費好鬼貴。
香港有時有特價仲穩陣。
想問吓大家浴室毛巾假掛鉤嗰啲配件,會喺香港買普通嘢。
定係都係上德馬買hans ??
差幾百 香港買啦屌 又要等 爛左要又寄返去等寄多個黎 煩到on9 你叫師父澤日再黎裝都要幾百蚊一工
以前運費同個盤費平啲先抵買
唔排除以前巴打成日收到啲個角位唔靚退貨 之後Blanco 頂唔順加運費去hk / overseas
個貨期實在太冇保障,由他們講…
您是冇開user account買吧? 佢地個new sign up user 好似壞左
大家毛巾 係買咩牌子?
2020年買時,八様野連盆都係二百幾運費,而家真係貴左好多😓
今治
Amazon co jp 定rakuten 平啲
我通常日馬買,幾年先買一次,好似唔爭得幾多😅

巴打,呢個brand 既今治都唔錯咁 酒店style 唔知會唔會太厚
但厚身都幾舒服咁
Thanks,下次試吓,bookmark 低先。
我可能兩個brand 都買黎試吓
原來我大毛巾就係用緊呢個品牌,真心唔錯,夠厚身,特別係乾衣機乾完出嚟,同酒店嗰啲基本一樣👍

正,聽講係要乾衣機出黎先會fluffy
你係買mini bath 定bath size
minibath 係45 x 100
Bath 係 60 x 120
呢隻 60x120

好抵 呢家都幾貴 未近運費都成470… 大毛巾
我留BF 再買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞