|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
仲1516緊炸彈買帶定歐eshop買
冇帶好唔實在咁

我買咗帶,但eshop轉game好似方便啲

呀 好難諗呀

其實買帶都得,機套連主機可以有6盒帶,6隻game出街乜都夠喇

有無機套防撞性好既推薦呀,始終有機會拎出街玩,部機咁大驚撞花

我只用返原裝果隻機套咋
部機已經放係到封塵
部機已經放係到封塵

趁價高放撚左佢啦
想問部手提機,二個喇叭中間偏左有個拱橋形狀既位係咩黎

望下你個dock

唔明..不過上網睇左原來係亮度感應器黎

oh get 錯以為你講後面

sorry

我表達得唔好其實有咩用,我最怕啲自動調整光暗既功能set 左off

就係俾佢感光較光暗用
綠帽達個DLC好正
打石頭怪好絕望

人地日本預售。。。。

人地日本預售。。。。

不嬲會一早有空盒,有幾出奇?

仲有咩講

人地日本預售。。。。

手指公遮好D啦

仲有咩講

新mode

仲有邊個做講轉場地新聞

人地日本預售。。。。

手指公遮好D啦

有得玩未 就悶死
其實bayonetta有乜特別,未玩過前作,但睇片覺得同DMC差唔多,純J眼鏡娘?
其實bayonetta有乜特別,未玩過前作,但睇片覺得同DMC差唔多,純J眼鏡娘?

唔知幾時消失到7788既爽快型動作遊戲

老老柒柒一代on9 qte 二代又太簡單
故又完左再出分分鐘爛尾
Splatoon2 direct: 25分鐘長
冇帶好唔實在咁

呀 好難諗呀

其實買帶都得,機套連主機可以有6盒帶,6隻game出街乜都夠喇

有無機套防撞性好既推薦呀,始終有機會拎出街玩,部機咁大驚撞花

我只用返原裝果隻機套咋

不過歐版eshop 計返都係260hkd 好似又好正

唔知幾時消失到7788既爽快型動作遊戲

好撚好玩 仲用緊ps3玩第一集
冇帶好唔實在咁

呀 好難諗呀

我只用返原裝果隻機套咋

不過歐版eshop 計返都係260hkd 好似又好正

eshop買喇,買帶都差唔多價,eshop換game唔洗煩
https://www.youtube.com/watch?v=ibjx73OvDFg
New Adventures Coming to the Nintendo 3DS Family
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞