|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Splatoon 2 正式版語言會係跟機定設定?

跟game
Switch版『どうぶつの森』の開発が前倒しで進められているよう

啱啱入坑
想問eshop 唔同地區
可唔可以用香港係7仔買嘅eshop點買game?
咁多位巴絲, 想問下整AB制要幾錢
啱啱入坑
想問eshop 唔同地區
可唔可以用香港係7仔買嘅eshop點買game?

唔得,無信用卡就買tap n go
玩完Splatoon個教學
就知到我個銀包又細左

n3ds

跟game

咁即係香港行貨都係日?咁要英咪要轉地區買game?
DLC2 係講 BotW主線後發生嘅事

當真

跟game

試玩版好多日文都睇唔明
但想玩日版多啲

跟game

試玩版好多日文都睇唔明
但想玩日版多啲

學日文👍🏻

如果splatoon有得轉區
打event咪有得食哂兩邊海螺
https://www.youtube.com/watch?v=RHy_TOdVHqQ
以後你地鍾意點擺部 switch 都由得你地任擺 \ /

係咪仲係送海螺都唔知啦 況且而家唔洗搵ダウニー洗技啦

n3ds

https://www.youtube.com/watch?v=RHy_TOdVHqQ

根本擔心過熱燒機同擔心香港地震死人係無咩分別
唔係無可能既,但好難發生囉

係咪仲係送海螺都唔知啦 況且而家唔洗搵ダウニー洗技啦

你唔洗既話邊儲到十個黎裝

屌你老母又用匪語

根本擔心過熱燒機同擔心香港地震死人係無咩分別
唔係無可能既,但好難發生囉

其實過熱唔係自動熄既咩 仲有電子野熱到壞都唔熄機?

木木超終於到了

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞