|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Splatoon2 可唔可以好似MK8咁兩個人一齊同人online玩?

一個拎左JOYCON, 一個拎右JOYCON

都可以一個玩
另一個幫佢揼骨

四人玩,一個左con一個右con,另個兩個幫佢地含

後面再加兩個玩肛爽
DL版既話eshop同amazon係咪無分別?

AMAZON成日有折
其實要唔要訂定splatoon2
到時會唔會無貨

無貨咪買DL版

想問日版對唔對應英文?如果無我就要買美版了
Nintendo Switch遊戲軟體『ポッ拳 POKKÉN TOURNAMENT DX』現正接受預訂! 首批附送『虎の巻』中文版特典!

預訂店舖一覽
http://www.nintendo.com.hk/switch/pokken_dx/store/
[閒聊] 有中國人篤定Botw跟XB2中文化了
http://www.ptt.cc/bbs/NSwitch/M.1499385784.A.053.html

AMAZON成日有折

係囉無分別既話會揀amazon
每日一叫春

NBA update未呀屌
champion jockey係咪會出?
會唔會有得連機上網打

有D 想買張SD CARD了,唔想成日有新GAME又要食炒或者出去撲, 想問你地用邊款好? 64GB 其實夠啦可? 同埋E SHOP 買會唔會貴過街?
有D 想買張SD CARD了,唔想成日有新GAME又要食炒或者出去撲, 想問你地用邊款好? 64GB 其實夠啦可? 同埋E SHOP 買會唔會貴過街?

SanDisk 200GB
每日一叫春

NBA update未呀屌

我都等緊,我想佢load快啲

插左SD卡係咪會食電啲
splatoon2有無英文字幕
定分左日版同美版

分咗日版同美版

美版用英文,要喺美國 eshop down

照我估計日版同美版分開兩個唔同Server ,不過唔肯定
依家係咪得SO 0有得訂?SO 0 訂穩陣嗎?

利申:少買有遊戲機巴打
splatoon2有無英文字幕
定分左日版同美版

分咗日版同美版

美版用英文,要喺美國 eshop down

照我估計日版同美版分開兩個唔同Server ,不過唔肯定

日版無好似ZELDA咁內置英文? 咁呢隻野係咪無咩故事內容,玩日文都OK?
今日想過MK 買ZELDA ,仲有隻ISSAC 上網個個都話好玩, 但我睇GAMEPLAY只係隻好硬派既射擊GAME咁, 係咪真係咁正
今日想過MK 買ZELDA ,仲有隻ISSAC 上網個個都話好玩, 但我睇GAMEPLAY只係隻好硬派既射擊GAME咁, 係咪真係咁正

賭錢好爽isaac

插左SD卡係咪會食電啲

果d分別少到你唔會理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞