|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
https://www.facebook.com/groups/switchhk/permalink/1386006434812109/
而家玩<<arms>> 有以下規舉
1. 不可拉打, 你一定要零距離同佢埋身肉搏
2. 不可後手, 你一定要先出手
3. 不可用孖辮妹, 這樣都會被視為後手
4. 不可以使用面面, 使用龍炮會被視為拉打
5. 不可以屈時間, 即使血量領先也要認真打落去
以上種種犯了一項,勝之不武
香港某些人o既電子競技就係咁思想落後
名言:
嬴就係我勁,輸就係你狗

聽講條友玩party mode 3 人混戰
比兩條友圍死就發爛渣

就係發post條友

發乜撚post

打arms都咁嘅話佢連孖車都玩唔到,孖車玩道具仲黑暗過arms

孖車玩到我想棄game

堅持下啦巴打,我啱啱上3000, 依家開始捉摸到攻守策略同每條路點攻法

keep住隔一段時間重溫48條賽道既TA路線
KEEP住打RANK慢慢摸下做D咩先可以高機率排頭

星星關次次都係欠啲運先做到全部3星

你覺得欠運係代表你玩呢幾條路唔夠快

你快起上黎就算食藍龜食紅龜, 你都係會拋電腦一段距離
琴晚無聊試過玩盃, 電腦係唔會追到我
https://www.facebook.com/groups/switchhk/permalink/1386006434812109/
而家玩<<arms>> 有以下規舉
1. 不可拉打, 你一定要零距離同佢埋身肉搏
2. 不可後手, 你一定要先出手
3. 不可用孖辮妹, 這樣都會被視為後手
4. 不可以使用面面, 使用龍炮會被視為拉打
5. 不可以屈時間, 即使血量領先也要認真打落去
以上種種犯了一項,勝之不武
香港某些人o既電子競技就係咁思想落後
名言:
嬴就係我勁,輸就係你狗

聽講條友玩party mode 3 人混戰
比兩條友圍死就發爛渣

就係發post條友

發乜撚post

打arms都咁嘅話佢連孖車都玩唔到,孖車玩道具仲黑暗過arms

孖車玩到我想棄game

堅持下啦巴打,我啱啱上3000, 依家開始捉摸到攻守策略同每條路點攻法

其實係咪用咩車都會有影響?
分數維持喺400上上落落

孖車玩到我想棄game

係 但係最重要都係要重量級加長期10粒金幣就超快
你地online MK8係用wifi定係駁lan?

孖車玩到我想棄game

係 但係最重要都係要重量級加長期10粒金幣就超快

我用過大肥佬/鬼,發覺用鬼好似好啲

Wifi

就黎8000

屌你 點解有隻打側既喂
想問我eshop地區係日本
用唔用得香港預付卡
如果唔得 我轉地區去香港 入卡
再轉翻去日本得唔得
定係唔買預付卡買ok啲master卡信用卡仲好
用唔用得香港預付卡
再轉翻去日本得唔得

我用tap&go比,
買左zelda個DLC,
不過吾知會吾會貴幾十。

吾你老母
用唔用得香港預付卡
再轉翻去日本得唔得

我用tap&go比,
不過吾知會吾會貴幾十。

tap n go 係咪要身分證登記?
用唔用得香港預付卡
再轉翻去日本得唔得

我用tap&go比,
不過吾知會吾會貴幾十。

要,7仔買張卡,用電話影張相。

5P仔死番出去啦
用唔用得香港預付卡
再轉翻去日本得唔得

我用tap&go比,
不過吾知會吾會貴幾十。

係 十一歲

就黎8000

磨緊上九千
https://www.youtube.com/watch?v=pHf2VvHFWAk
Zelda Master Mode: Fighting Gold Lynel naked with only a rock and 3 hearts
有無人會買 fate
睇YouTube見幾正又有中文
有無人會買 fate

傳說中既買特典送game
無雙類之中都屬於差果類
畫面又唔正系統又垃圾
好像話咁多關但來來去去都係果幾個地圖重覆又重覆
有無人會買 fate

打過PS4版 真fans先好買 玩法係舊式無雙
有無人會買 fate

傳說中既買特典送game
無雙類之中都屬於差果類
畫面又唔正系統又垃圾
好像話咁多關但來來去去都係果幾個地圖重覆又重覆

PS4版畫面d特效鳩用 花到睇唔到 打d雜魚感覺差過火紋(唔係斬草係斬風,打飛d人似推骨牌多過似吹飛)
唔會買fate

Wifi

房個Wi-Fi接受麻麻,而且強迫症鐘意用lan線,遲啲又漆彈芒亨,穩陣啲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞