|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
mk 8真係好正,返工累收工唔想打啲複雜game,上網TV mode同人打二鋪,臨訓又手提mode自己打操下啲賽道

而家係等芒亨漆彈,仲有隻Pokemon鐵拳,夠我玩到下年了

想問隻splatoon 而家game鋪仲有無得訂?我知到時實炒

訂左都係會即時報炒價俾你

仲要如果有偷跑

全世界玩緊嗰陣 你仲喺度等

呢樣最慘

通常要比幾多訂金

有冇人記得SPLATOON1 偷跑果陣有冇得線上網打
mk 8真係好正,返工累收工唔想打啲複雜game,上網TV mode同人打二鋪,臨訓又手提mode自己打操下啲賽道

而家係等芒亨漆彈,仲有隻Pokemon鐵拳,夠我玩到下年了

想問隻splatoon 而家game鋪仲有無得訂?我知到時實炒

仲要如果有偷跑

呢樣最慘

通常要比幾多訂金

屌佢老母
NBA肯update未
屌佢老母
NBA肯update未

尋晩終於做完15steals in one match challenge 爆機
屌佢老母
NBA肯update未

我都等緊

仲要如果有偷跑

呢樣最慘

通常要比幾多訂金

我剩係記得pkm偷跑連線會鎖id一星期
屌佢老母
NBA肯update未

尋晩終於做完15steals in one match challenge 爆機

WiiU個pokepark咩黎?

仲要如果有偷跑

呢樣最慘

通常要比幾多訂金

好似係正日前幾個鐘先開
所以正日前一直玩英雄mode

仲要如果有偷跑

呢樣最慘

通常要比幾多訂金

好似係正日前幾個鐘先開
所以正日前一直玩英雄mode

咁慢慢等下先
依家想買Game去邊最平?想買arms同地心探險 最近係觀廣但好多巴打都話呃錢

今日喺信和良粉買左地心探險$289

地心如果唔識日文會唔會好難玩?

唔會, 因為係類似MARIO咁玩
https://www.youtube.com/watch?v=3ug_kE34410
【公式】ブラスターマスター ゼロ ー Ver.1.3 紹介映像

Eshop indie all stars
任地獄出完垃圾8bit game未呀,狗也不屌

神GAME

神GAME

Wii GAME黎

神GAME

Wii GAME黎

傳說中令台灣代理得罪日本搞到3ds鎖區既源頭

神GAME

Wii GAME黎

More
任地獄出完垃圾8bit game未呀,狗也不屌

http://www.nintendolife.com/news/2017/07/nis_america_announces_the_longest_five_minutes_and_penny_punching_princess_for_switch
黎緊仲有

幾時連依啲 game 都變埋做係任記出
唔用 dock ,剩用 usb c to html cable駁電腦mon 得唔得嫁?
唔用 dock ,剩用 usb c to html cable駁電腦mon 得唔得嫁?

但係咪用電用得超快?

神GAME

Wii GAME黎

More

台灣前代理博優將台灣行貨拎去日本倒賣
因為匯率計返平過日版
但行貨標籤都唔撕直接賣搞到日本仔買晒台版
台灣人買唔到,日版又賣唔去
因為咁得罪日方最後畀人取消左代理權
以前掌機唔鎖區,就算鎖區Wii港台版都係日區
3DS唔止鎖區而且日本同港台分返開
台仔係ACG界既毒瘤黎,仆街野多到可以獨立開post屌

<html>
<body>
<table>
<tbody>
<tr><td>usb c</td></tr>
</tbody>
</body>
</html>
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞