|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
九月可能仲屠緊龍、pokken又想玩
火紋無雙要諗諗
火紋無雙要諗諗

七月去到Mario 出都應該仲墨魚緊
火紋無雙要諗諗

其實墨魚都想陪fd玩
玩埋就真係冇錢冇時間
火紋無雙要諗諗

芒亨我麻麻
Switch 25,805
PS4 21,873
New3DS LL 12,669
PS4 Pro 7,321
Vita 4,403
2DS 2,311
New3DS 740
Xbox One 228
Wii U 193
PS3 153

邊度搵到呢啲數據
PS4 21,873
Vita 4,403
2DS 2,311
New3DS 740
Wii U 193
PS3 153

邊度搵到呢啲數據

垃圾switch 人地ps4賣咗幾年都咁多人買
係咪好多人都係等緊splatoon2
唔知動漫會唔會有

因為Arms太快悶
連半個月都頂唔到唔好話一個月

Arms 越玩越正,lvl 3 已經好難打

唔用 motion control 爭好遠,識玩一定用體感打
首神打爆arms lv7 未?
想問下內灣甩尾定外灣甩尾好洗啲
孖車有時過完關左上角叫你按X個星星位係咩黎
屌 岩岩買左部SWITCH
拆左兩個JOYCON出黎玩 兩個都玩幾秒就斷左線要再連
係咪要拎去整
係咪要拎去整

Disconnect Controller 然後重新 pair 過

都唔得可能真係你唔好彩
首神打爆arms lv7 未?

lv6都打唔掂
係咪要拎去整

Disconnect Controller 然後重新 pair 過

都唔得可能真係你唔好彩

屌 試完都係咁
仆街姐係要拎去整
係咪要拎去整

都唔得可能真係你唔好彩

屌 試完都係咁
仆街姐係要拎去整

打電話去老任約時間,通常換過個俾你
係咪要拎去整

都唔得可能真係你唔好彩

屌 試完都係咁
仆街姐係要拎去整

唔該哂巴打 聽日打去
另外我想買多對黃色JOYCON, 額外配置既JOYCON會唔會都有呢個問題?
PS4 21,873
Vita 4,403
2DS 2,311
New3DS 740
Wii U 193
PS3 153

邊度搵到呢啲數據

https://www.m-create.com/ranking/
http://www.4gamer.net/
7 レゴ シティ アンダーカバー Switch 6118本 累計:6118本
19 レゴ シティ アンダーカバー PS4 2346本 累計:2346本
火紋無雙要諗諗

O
7 レゴ シティ アンダーカバー Switch 6118本 累計:6118本
19 レゴ シティ アンダーカバー PS4 2346本 累計:2346本

PS4 大把好game 玩, Lego 呢d 只啱小朋友同女人既遊戲,不了
係咪要拎去整

都唔得可能真係你唔好彩

屌 試完都係咁
仆街姐係要拎去整

唔該哂巴打 聽日打去
另外我想買多對黃色JOYCON, 額外配置既JOYCON會唔會都有呢個問題?

撞彩, 咪買水貨
咁多人期待splatoon2
我感覺好似好似fifa nba咁新作同舊作差唔多
不過都會買都會玩

bayonetta 係咪port 1,2集版
不過都會買都會玩

無話過有port,任豚少啲FF
不過都會買都會玩

出舊垃圾任豚都瀨架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞