|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Switch版『どうぶつの森』の開発が前倒しで進められているよう

NDS年代真係超沉迷
而家太忙玩唔到
Switch版『どうぶつの森』の開発が前倒しで進められているよう

每一代都不停重製D GAME食老本
又比佢食到

重製同續作都唔識分
我唔信佢夠膽單賣
想問玩過一代既巴打,慶典祭有冇話邊個好玩D?
會唔會話有美歐版出既限時活動要跟番佢地既時區搞?

真心日文版大多D字都係平/片假名,好似美歐版閱讀難度低D。

美歐版一定係跟果邊時區
其實主要係睇你想參與邊一個圈子
美日兩地文化差異好大,主題都會好唔同
單純想睇得明,玩開英文社群reddit就美歐版
平時行慣P站Twitter2ch睇開架仔片咪日版
有時間咪both

咁我應該焗買日版,以今次祭典黎睇,美歐版d時間真係

點解唔出個亞洲英版比班日文白痴
Zelda Story DLC (DLC#2)新片
https://twitter.com/NintendoUK/status/883283397275156480

-主人公依然為林克
-玩家對Zelda公主會有更深入的了解

-熟悉的服裝將會回歸

-熟悉的服裝將會回歸

美歐版一定係跟果邊時區
有時間咪both

好彩上黎睇睇,唔係實買左美版

美歐版一定係跟果邊時區
有時間咪both

好彩上黎睇睇,唔係實買左美版

正常fes開一日架
今次都係demo試先咁短
入手左Zelda,呢隻用手提mode玩會唔會浪費左,想每晚係休煲
入手左Zelda,呢隻用手提mode玩會唔會浪費左,想每晚係休煲

手提>TV

手提>TV

點解?呢啲開放世界唔係TV感覺正啲?不過我返去試下先,其實自己鐘意拎住玩

手提>TV

點解?呢啲開放世界唔係TV感覺正啲?不過我返去試下先,其實自己鐘意拎住玩

其實係連搭車都忍唔住要玩
請問splatoon 2視點上下係咪一定要郁部機?
同埋依家係咪得教學試玩?

體感功能可以關,可以純用右蘑菇睇方向
除左開波教學係無野玩,商店可以入但係唔比買野住(唔夠lv
三文魚mode,英雄mode連入都唔比入

手提>TV

其實係連搭車都忍唔住要玩

對上3ds時之笛已經玩到我扯哂,今次我仲唔食住偉哥玩

體感功能可以關,可以純用右蘑菇睇方向
除左開波教學係無野玩,商店可以入但係唔比買野住(唔夠lv
三文魚mode,英雄mode連入都唔比入

過完教學,去到主城有得較,設定
DLC2 係講 BotW主線後發生嘅事

Splatoon 2 正式版語言會係跟機定設定?
Splatoon 2 正式版語言會係跟機定設定?

no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞