|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
見到金剛係好景買switch

相呢

廢事啦
電氣
個sale勁好客
係咁拎d配件出黎

相呢

廢事啦
電氣
個sale勁好客
係咁拎d配件出黎

金剛食骨 零售業點止有救?直頭回春

相呢

廢事啦
電氣
個sale勁好客
係咁拎d配件出黎

金剛食骨 零售業點止有救?直頭回春

幫fd買埋
2打6黎
唔記得叫咩名
又ff
任豚成日FF
太鼓十年前已經預咗要出Switch
成地精啦
聽說官方淨係like左貼switch 圖果個reply
Bayonetta 好大機會登錄
https://twitter.com/platinumgames_j/likes

睇唔明 咩黎

Port bayonetta 1 & 2 落 Switch 堅係成地精
想問部手提機,二個喇叭中間偏左有個拱橋形狀既位係咩黎

望下你個dock
想問下遲啲會唔會有啲賽馬game係中/英文
仲1516緊炸彈買帶定歐eshop買
冇帶好唔實在咁

我買咗帶,但eshop轉game好似方便啲

呀 好難諗呀
https://twitter.com/platinumgames_j/likes

睇唔明 咩黎

Port bayonetta 1 & 2 落 Switch 堅係成地精

買撚硬
冇帶好唔實在咁

呀 好難諗呀

其實買帶都得,機套連主機可以有6盒帶,6隻game出街乜都夠喇

望下你個dock

唔明..不過上網睇左原來係亮度感應器黎

望下你個dock

oh get 錯以為你講後面

sorry
冇帶好唔實在咁

呀 好難諗呀

其實買帶都得,機套連主機可以有6盒帶,6隻game出街乜都夠喇

有無機套防撞性好既推薦呀,始終有機會拎出街玩,部機咁大驚撞花

望下你個dock

oh get 錯以為你講後面

sorry

我表達得唔好其實有咩用,我最怕啲自動調整光暗既功能set 左off
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞