|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
好多盲毛玩唔夠一星期/一日就放zelda 話悶話盛

返去打手機apps 好嗎

zelda都悶 平時玩開咩

zelda不知幾正

fb 見過有人玩左30min 就話唔好玩放game 啦
好多盲毛玩唔夠一星期/一日就放zelda 話悶話盛

返去打手機apps 好嗎

zelda都悶 平時玩開咩

zelda不知幾正

fb 見過有人玩左30min 就話唔好玩放game 啦

app game完全唔洗用腦抽野就得,佢地咪覺得唔好玩
想問下splatoon個demo暫時除左教學個下仲有無得試玩,係條街除左望下啲武器唔知有咩做
放switch機最近理由係買錯
無人開switch post呀係咪

人地不屑任豚呀,隻眼會自動hide任豚post

想買lan switch買錯nintendo switch
想問下splatoon個demo暫時除左教學個下仲有無得試玩,係條街除左望下啲武器唔知有咩做

可以試玩畫畫功能

想買lan switch買錯nintendo switch

排隊買錯
排隊買錯

facebook個group真係花生group嚟,日日都有花生食
排隊買錯

facebook個group真係花生group嚟,日日都有花生食

Profile 相用女人樣會易炒機 D?
排隊買錯

Profile 相用女人樣會易炒機 D?

唔知
最新係話買黎送俾人,點知人地買左
跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂
跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂

又有新版本
跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂

跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂

跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂

唔去幫香港警察寫文真係曬哂
跟手要賺少少咁放出去
真係辛苦哂

唔去幫香港警察寫文真係曬哂

送唔到俾人不如送俾我
日本今日抽switch 個quota多過前排

咪又係抽唔到

梅田多到要截龍
日本今日抽switch 個quota多過前排

咪又係抽唔到

梅田多到要截龍

splatoon廣告出左 又有前夜祭

咩Game來嫁

實拔toon2
今次魚超聯3好難打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞