|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇人部機後面隻腳好鬆?

實到仆街
連joycon都係實到仆街

實到開唔到

實到仆街

實到開唔到

我FD果部可以單手輕鬆推甩個JOYCON

我果部係唔撚得

實到仆街

實到開唔到

我果部係唔撚得

單手推得甩joycon嘅話應該係個卡死JC同Switch用果個扣滑咗瓦
計人為損壞,保養唔包,叫你朋友自己小心啲用

實到仆街

實到開唔到

我果部係唔撚得

單手推得甩joycon嘅話應該係個卡死JC同Switch用果個扣滑咗瓦

無,不過上網見咁多人話部機彎左,睇下自己果部都好似有少少好輕微,不過無視

實到仆街

實到開唔到

我果部係唔撚得

無,不過上網見咁多人話部機彎左,睇下自己果部都好似有少少好輕微,不過無視

曲面值錢D

實到仆街

實到開唔到

我果部係唔撚得

曲面值錢D

曲面先付合人體力學呀~
咁多位巴絲, 想問下整AB制要幾錢

n3ds

咁多位巴絲, 想問下整AB制要幾錢

n3ds

荃豐鴻利維修站,200以內
我嗰部有一邊jc單手拆到
後面扣就冇指甲唔使旨意開到
我個stand已經鬆到要blutak癡實喇喎
阿妹去左抽switch
結果當然同神谷一樣
阿妹去左抽switch
結果當然同神谷一樣

去日本抽?佢真係諗住去日本容易d買?
無人開switch post呀係咪
好多盲毛玩唔夠一星期/一日就放zelda 話悶話盛

返去打手機apps 好嗎
阿妹去左抽switch
結果當然同神谷一樣

去日本抽?佢真係諗住去日本容易d買?

佢依家喺果邊讀緊書

zelda都悶 平時玩開咩

zelda不知幾正

應該剩係識課金抽High Rare 野
想求快求爽
Zelda 係慢慢建立上去同埋唔係DD 野打天下
所以未必岩玩開手機GAME 既一代

zelda不知幾正

屌咩,跟風出switch,個個話zelda正唔理三七廿一就入手,玩二野覺得唔知做乜又周圍走咪話悶囉, 不過呢d都唔係咩新鮮事啦香港人

zelda不知幾正

屌咩,跟風出switch,個個話zelda正唔理三七廿一就入手,玩二野覺得唔知做乜又周圍走咪話悶囉, 不過呢d都唔係咩新鮮事啦香港人

香港人跟風打機 剩係識3A大作仲要有晒指示先識玩

實到仆街

實到開唔到

我果部係唔撚得

我寧願佢唔鬆

應該剩係識課金抽High Rare 野
想求快求爽
Zelda 係慢慢建立上去同埋唔係DD 野打天下
所以未必岩玩開手機GAME 既一代

我唔係晚晚玩 玩左三個幾月先升晒古代裝4星
我個stand已經鬆到要blutak癡實喇喎

日本今日抽switch 個quota多過前排

咪又係抽唔到
無人開switch post呀係咪

人地不屑任豚呀,隻眼會自動hide任豚post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞