|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
ARMS比唔比拉打都可以嘈一餐
要點打機先至可以贏到香港人?

香港人打機最撚鍾意自閹
今日嘅黑任指數係幾多?
Mario+Rabbids Kingdom Battle
點睇 gameplay幾正

睇完gameplay覺得正咪買囉

睇完gameplay覺得正咪買囉

果幾舊水

香港人打機最撚鍾意自閹

自咩閹,係唔比人屈自己咋
仲1516緊炸彈買帶定歐eshop買
冇帶好唔實在咁
冇帶好唔實在咁

唔買
冇帶好唔實在咁

唔買

香港人打機最撚鍾意自閹

不如孖車都唔俾用道具

香港人打機最撚鍾意自閹

set撚堆D on9規矩唔係自閹係乜
同打拳王唔俾撻果類垃圾一撚樣

香港人打機最撚鍾意自閹

set撚埋D on9規矩唔係自閹係乜
冇帶好唔實在咁

我買咗帶,但eshop轉game好似方便啲

香港人打機最撚鍾意自閹

其實唔想人拉打,
埋佢身咪得
arms唔比拉打
我諗起pokemon
大陸人打pkm只打單打然後將d精靈分晒類黎限制同禁某d搭配

明明只要打雙打果堆單打屈機野就nerf晒
全世界主流比賽都雙打但大陸玩家仍然唔肯接受雙打 話節奏太快跟唔上唔肯學

有d大陸民辦比賽仲嘲諷官方比賽唔係單打(e.g.強國大師賽),最on9係有人online排位對戰比鬼佬虐完上貼吧聲討對面話人地用d大師賽禁用既組合,屌個鬼佬唔跟規矩,話全世界都跟佢果套規黎打...

香港真係赤化得咁快?
arms唔比拉打
我諗起pokemon

全世界主流比賽都雙打但大陸玩家仍然唔肯接受雙打 話節奏太快跟唔上唔肯學

有d大陸民辦比賽仲嘲諷官方比賽唔係單打(e.g.強國大師賽),最on9係有人online排位對戰比鬼佬虐完上貼吧聲討對面話人地用d大師賽禁用既組合,屌個鬼佬唔跟規矩,話全世界都跟佢果套規黎打...

香港真係赤化得咁快?

佢地太鍾情PO rule尤其係睡眠條款
本身都好大爭議,次次有人post戰報之後有人一講呢樣就

香港人打機最撚鍾意自閹

你話大家一齊system handicap就話姐(我地出聚玩大亂鬥咪又係set到淨有必殺波)
但係in built無得取消的mechanic同埋招都唔比用簡直on9
arms唔比拉打
我諗起pokemon

香港真係赤化得咁快?

佢地太鍾情PO rule尤其係睡眠條款
本身都好大爭議,次次有人post戰報之後有人一講呢樣就

而家全球大部份都係跟smogon打架啦唔係咩?
強國人真係特立獨行

香港人打機最撚鍾意自閹

其實唔想人拉打,
埋佢身咪得

自己玩得廢埋唔到身
心思思有d想轉買eshop版game
唔洗一次過帶咁多餅帶出街

想問下d save係咪都係save係部機 會唔會save埋係任天堂ac度??
同埋eshop版大約貴實體版幾多錢到?

想問下d save係咪都係save係部機 會唔會save埋係任天堂ac度??

Game 帶 有收藏價值
過多10幾年後 你回憶返以前d野

Game 帶 有收藏價值
過多10幾年後 你回憶返以前d野

好似當年game boy 紅白機咁
見到金剛係好景買switch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞