|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌,我果日未撚放工
唯有用公司wifi 打住先

same
係唔係冇講隻app幾時出
終於確認有FES
睇trailer好似有新偶像?一黑一白
アオリ
終於確認有FES
アオリ

我打最後S1一個fest就係選アオリ
15號幾點?
終於確認有FES
アオリ

點解會輸嫁 搞到佢黑化
15號幾點?

7月15日 15:00PT to 19:00PT
計落...好似係星期日早上6點至10點
終於確認有FES
アオリ

點解會輸嫁 搞到佢黑化

正路單機mode最後會救返
希望有得聽佢地一齊唱返歌
好似話2年後連ホタル都已經無人識
前夜祭
15號幾點?

唔是日本時間咩
15號幾點?

唔是日本時間咩

原來分區
日本係15日1700-2100,Team POP vs Team Rock
美國係 Team Cake vs Team Ice Cream
15號幾點?

唔是日本時間咩

原來分區
日本係15日1700-2100,Team POP vs Team Rock
美國係 Team Cake vs Team Ice Cream

仲有UK(歐洲)區,UK time 1700-2100,係咪會可以玩晒3區
玩晒3區差不多係non-stop
JP 15日,1600-2000,pop vs rock
UK 16日,0000-0400,cake vs ice cream
US 16日,0600-1000,cake vs ice cream
無計錯的話
新偶像超樣衰
終於確認有FES
アオリ

點解會輸嫁 搞到佢黑化

冇玩過第一集 想知你地講緊咩

+1
係咪好似arms咁有試玩?
終於確認有FES
アオリ

點解會輸嫁 搞到佢黑化

冇玩過第一集 想知你地講緊咩

+1

Festival即係祭典,係每月一度既盛事
每次祭典都會有主題,A VS B咁樣比你支持一邊同另一邊對抗
而潮色姐妹シオカラーズ每次祭典都會出黎唱歌
上集最後一次fes主題就係アオリ vs ホタル
紫色果隻アオリ輸左,結果呢集單機劇情模式見到佢係反派
大致上就係咁,好sad
FES有得組隊, 15號可以上黎搵巴打玩

但係game都未出唔係咩

應該同試射一樣ESHOP DOWN, 不過未見

但係game都未出唔係咩

應該同試射一樣ESHOP DOWN, 不過未見

唔知到時點分歐美日區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞