|Switch/3DS討論|Fate/Extella中文版7月20日|Splatoon2 7月21日開射|(49)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
買左隻藍牙手指返去想個電腦用pro controller
search到但係pair唔到
唔知點解
街霸係咪已經跌到最低點
可以入手
街霸係咪已經跌到最低點
可以入手

我不嬲唔玩格鬥game,諗住跌破$100入返隻
街霸係咪已經跌到最低點
可以入手

我不嬲唔玩格鬥game,諗住跌破$100入返隻

等到sp2 同mh出應該先係最低點
22:00

Splatoon 2 Direct 7.6.2017
https://www.youtube.com/watch?v=ffK1_X160DA

スプラトゥーン2 Direct 2017.7.6
https://www.youtube.com/watch?v=MemYLiEIciI
你哋睇完話我知有乜
任記去埋Periscope 開live
日本youtube 越來越多人,6萬UP
US都有4萬人

睇嚟起碼簡介15分鐘先
係咪又要DLC買點買裝?
有埋手機app

就咁睇完成度幾好,希望唔好似岩時咁垃圾
唔洗抽技係開心的,
多左新招, 唔知係唔係代替水泡, 有招開盾頂一次
新武器
哇個把遮好似太屈

要長禁先開到,通常開之前比人秒左
新IDOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞