[弱者先分一二號] F1 2022 英國站 賽後討論區 4

858 回覆
0 Like 5 Dislike
睇 big picture Max 都唔係大頭嗰皮
不過平心而論,和牛嘅態度真係有問題,會影響自己形象。佢自己錯撞到氣,仲喺度發脾氣話fucking hell,聽佢啲語氣都覺得佢認為自己冇錯以前19Max都至少識收聲跟去到賽後訪問都唔認錯,仲係唔甘心,可能臨尾畀人屌先知衰,先喺ig同氣公開道歉。平時賽場外嘅佢真係幾友善,但係一上車就變爛仔,又冇乜表現,真係好心佢改下
FF咁撚多野出黎
屌 唔好玩啦
個個車手都係咁架啦 好正常
一開始話small debris我以為手掌咁大
痴撚線大過max個頭
冇ocon壞車之後一連串換胎格劍根本就唔會發生
一齊用舊白胎繼續跑
雖然咸條胎新幾個圈
但平今年部車應該都唔會追到叻

今次主場都比佢執到個p3 pod再次證明條友真係行運行到落腳趾尾
咁大頭係輸黑氣石

上年拎部雞車block 到林sir 喊都知條友幾癲 又成日搵到私家路
不過SC前個pit平治自己唔敢駁俾條紅咸狗去追,個時剩返十幾圈,紅應該夠頂
大頭係F1咁多位車手之中
最最最了解咸爺既人
大頭癲在早成個圈已經 plan 定點樣引你行條佢想你行嘅線位之後過你

Max 冇咁多心思細密 反而係本能地好強 對自己腳迫力有信心到基本上你留少少空位佢就攝到入來
佢入彎嗰陣未fully alongside都夠膽玩around the outside,可能bottas嗰啲都仲會放你一馬,max一定逼鳩你出去
Imagine

大頭嘅鬥心 撈埋 保子嘅轉隊運氣

不得了
私家路係行出左track limit 又唔會俾人罰?
出面已經開始鳩吹話 Sainz 有 Santander 撐腰
所以摩納哥銀石兩場都有戰術優勢
甚至係意粉隊入面啲人鍾意 Sainz 多過叻
唔會下話
人哋俄佬站係合法地行 Escape route 入返來架
大頭上年屌鳩FIA唔理車手用track limit gain advantage
之後係上年俄佬站完美示範佢要玩可以玩到幾盡

最後FIA跪低
岩岩打keyword 睇左片
係因為佢俾人迫左出去,所以咁行都無penalty?
如果垃利黎緊幾年真係想用sainz做核心既話
咁wdc真係唔使望 條友係真係唔係果皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞