[弱者先分一二號] F1 2022 英國站 賽後討論區 4

858 回覆
0 Like 5 Dislike
rb拎去加長咗部車?
睇落本身冇咁長放唔落2人
ohh真係第一次見幾有趣
thx
原來呢架都係Tyrrell 026改出嚟
個班人冇性的 日日都mon住fb一見到MAX呢三粒字或者佢個樣就痴左線
就算係壞pu佢地都會話係max廢揸壞部車
拉利有3座位仲過癮
可以比班大屍坐係後面好似rally咁睇note屎
我成日諗啲車廠可以無啦啦搬返10年前的車出嚟做show
咪要拎好多位放車
外國大把地起大車房啦
之前叻試法拉利古董F1
泊車位好大
萬惡金錢飲品隊其實唔洗無啦啦搬,紅牛一直keep住保養啲V8舊車做宣傳
https://youtu.be/dGlBzBqktM8
老麥個MTC Center
RB7 RB8係量產車嚟 成個車庫都係 堆到上天花板
咁同類唔同品種都有啲特別受歡迎嘅
ching 建議你換咗個系統字體
睇撚壞眼
https://www.redbull.com/hk-zh/f1-%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E7%AB%99

roll hoop應該要係防反車頭著地但是今次好明顯係fail左
好似睇top gun咁 F18雙座位

如果F1都係雙座位就好睇 後面嗰個應該係engineer
拉利兩個車手都仲清醒過pit wall班大屍 下場lec同辛斯個team radio連埋 佢地一齊傾strategy call pit仲好
Oscar:
咁隻狗又真係幾得意
舊軚守新軚
撞擊測試橫向受力 60kN(約 6200 公斤)、縱向向後 70kN(約 7150 公斤)、垂直 105kN(約 10700 公斤)。

車重798kg 起步重油應該係最重嗰陣
假設係個roll hoop食晒所有力(反車就係車頂突出嚟嘅部份食晒啦)
咁呢個測試標準食得幾G, 但係F1炒車過10G係等閑事喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞