[弱者先分一二號] F1 2022 英國站 賽後討論區 4

858 回覆
0 Like 5 Dislike
唔想認真討論嘅唔好喺度嘥人時間
年年銀石都真係大把野嘈
其實唔係Max讓唔讓嘅問題
而係林蛇應唔應該出開技g鳩人

上年
對手係Max

今年
對手唔係Max 亦唔係叻
而係PR63

所以銀石讓就讓緊
就算Max行過我估都係讓
因為林蛇最緊要係保分盡量追貼素

至於佢講話咩Max is not sensible乜乜柒柒
我屌佢老母啦
唉佢老豆生著個咁嘅閪男人真係恭喜曬
睇落有可能係俄羅斯人

俄羅斯東面 / 西伯利亞 唔少東北人樣
大家都係支持咸美頓,點解要分化?
兄弟爬山,各自努力
共勉之
依條撚樣一早block柒左
唔洗哂時間同佢泥漿摔角
都係嗰句
有啲人話舊年 Max 為住爭 WDC 應該要縮時候要縮要讓
但係車手如果縮 人哋就知道你邊啲情況會縮 無人會再驚你
所以佢爭 P1 定係爭 P7 都係咁惡
甚至唐仔成日閂閘冇俾人罰 雖然乞人憎但係人哋真係會驚咗你
Sainz冠軍命
Sainz Jr先二奶命

不過都真係
好多時Sainz都差一步咁
唔好講揸McLaren差少少拎分冠
如果2018年Sainz肯留喺Toro Rosso企第四年
咁氣宜家個位差唔多九成係佢袋

想當年Sainz喺Toro Rosso直頭係Max平出平入咁款
嗰時邊個會諗到係氣做咗細牛長青石
支持諗SIR
林SIR
咁我覺得出走牛系係啱喎
留喺而家拉利好過留喺 Max 影子底下嘅牛系
揸平治都得掛
牛系一日有max 係度,所有RBJ都爛一半save

咸Sir是我們的紅太陽

起來
不願意做黑奴的咸迷
把我們的血肉 構成我們新的精台
梅賽德斯到了 最危險的時候
每個人被迫發出最後的狗聲
我好似上屆已經block左
見你地傾咁多,仲諗緊佢係咪又扮膠
屌你espn FB底下有d comment真係好正
佢地話叻爛front wing都可以有機會上到pod,甚至如果唔係大屍就隨時win,而Max爛floor就跌到p7就係廢
加左新例查floor?
見到有片講紅牛同拉利要加番實個FLOOR
Yes and No
轉隊係一場車手同車隊嘅搏弈
正賽先係車手同車手搏弈

對自己有信心其實都係留喺2018 Toro Rosso最有利
因為又有Honda計 四萬又留個位出嚟俾你上位

Sainz靠Loan走去Renault 嗰時睇都係不下兩個原因
一來係唔想喺細隊留第四年(唔知大隊幾時先有位)
二係嗰時new engine supplier Honda係全grid地底位

結果紅牛最後拎曬著數
個focus未係Sainz正面同Max比較結果係點樣
而係如果Sainz有架冠軍車 結果係點係
雞咗YUKI啦
搞搞到MAX無咗場WIN
我愛林蛇 我愛林蛇
有邊個新丁車手未19過?唔通個個都雞?
好過某條撚樣叫saving engine 先
睇完Llo條片
想問佢點解話fia提水比平治解決海豚跳
我係咪miss左d野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞