[弱者先分一二號] F1 2022 英國站 賽後討論區 4

858 回覆
0 Like 5 Dislike
仆街原來又係戇鳩和牛累事玩team kill害到氣出局之餘,仲整啲殘骸卡咗喺Max架車度
W Series 有100萬人收睇
Ben Hunt
@benjhunt
The W Series race at Silverstone attracted over 1 million UK TV viewers; that is a HUGE amount. It was shown across Sky F1 and C4.

https://twitter.com/benjhunt/status/1543965590393610243?s=20&t=qqF6wKsX_ubHVonahqfJug

麥記有人喺Carlos 衝線上pit wall 到慶祝
https://mobile.twitter.com/SoyMotor/status/1543862252641599488?t=UDJ9g0PQxq7n32fR4f4aRg&s=19
從來只有老舒王朝 同埋 康打王朝
max都笑都好無奈
還好啦, 完到賽有分, 而LEC 只係P4, 損失控制都最少
AT仲傷
好撚癲咁大塊都話係small debris
Red flag左成唔多成粒鐘
咁大舊野都唔去清
班marshal去左high tea?
點解反而有幾個車手lap time係最後會上升?
SC唔係大部分都換紅咩
弱者先分一二號
笑死我
會唔會係氣同牛自轉嗰到出事
細牛內鬥係過咗red flag
證明大牛架車快撚到
爛車都keep到頭10
大牛部車無咗一邊floor都同L平差唔多
屌你老母圖都有埋,呢度全部都係和牛盲粉好心細牛快啲雞撚咗條倒米仔
我們中出了一個叛徒
咁ham sir 1718咪好廢
你咪同依個假膠玩啦,擺明搞事引你地班友屌

live果時啲人無望到頭盔,比sky sport fake左唔出奇啦
未replay之前剩係影住爛頭剷既和牛既勁耐
有人誤會有咩咁出奇
成班上哂腦咁以為真係好多人憎和牛咩
屌原來同一個人出post
覆左個假膠
In everywhere
保子係工具not車手
柒了,以為講緊起步誤認錯和牛做氣

原來講緊之後和牛炒左氣果度
我收返
1. wheel to wheel battle嘅話自然慢咗
2. 紅呔其實過咗5~6個圈之後已經開始跌watt
3. 拉導真係廢
大牛無左半邊floor比速度仲慢過haas
最尾幾圈差d比舒仔過到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞